A BioShock a 2007-es év egyik legjobb játéka volt és most, hogy a 2K Marin a folytatáson dolgozik, felmerül a kérdés, vajon min ügyködnek az első rész fejlesztői. Termesztésen nem tudjuk pontosan megmondani, min munkálkodnak a 2K Boston tehetséges munkatársai, hiszen ehhez minimum egy varázsgömbre lenne szükségünk, de a GamaSutra oldalán a cég egyik álláshirdetésének hála már van miből kiindulnunk.

A toborzóban a srácok egy vezető tervezőt keresnek, aki a készülő játékuk multiplayer szekciójának munkálatait vezetné. Az állás betöltéshez rengeteg kritériumnak kell megfelelni, például rendkívül kreatívnak kell lenni, ismerni kell a ma használt legjobb multiplayer technológiát PC és konzol platformokon egyaránt, valamint tisztában kell lenni a cég előző munkáival, amikről ha kell, kritikus hangnemben is kell tudni beszélni.

Kíváncsinak várjuk, miféle játékot rántanak ki az ingujjukból a 2K Boston emberei, de Ken Levine szerint valami nagy újdonságon dolgoznak, és megígérték, hogy semmi köze nem lesz a készülő BioShock 2-höz.