Üdvözlünk, Windstorm Studios!Nem kell félteni az egykori Ensemble alkalmazottait, ugyanis a Robot Entertainment és a Bonfire után egy újabb stúdiót nyitottak Windstorm Studios néven. Az együttes feltett szándéka, hogy egy olyan online játékot készítsenek, amilyet még sosem láttunk, ám részletekbe nem bocsátkoztak, csak az alábbi szösszenetet közölték:

„Belefáradtál az olyan játékokba, amik egy posztapokaliptikus világot jövendölnek meg? Ráuntál, hogy szürke utcákon, egy szürke égbolt alatt szürke mutánsokat gyilkolj? Eleged van a sötét barlangokból és pincékből? Nekünk igen! És készen állunk arra, hogy egy fényesebb jövőt építsünk. Egy jobb online játékot, olyat, ami egy biztató jövőt ígér tele fémből és üvegből készült házakkal, és legfőképpen repülő autókkal.”

A stúdió alapítója, Dusty Monk már idestova 15 éve dolgozik a szakmában, ez idő alatt részt vett az Age of Empires III, valamint az Age of Mythology-széria fejlesztésében, így nyugodtan mondhatjuk, hogy egy tapasztalt vén róka kormányozza a hajót. A frissen alapított stúdiónak azonban még befektetőket -- és majd idővel munkatársakat -- kell keresnie, de ez az akadály minden bizonnyal hamarosan elhárul, és a jövőben rengeteg jobbnál jobb játékkal kápráztatnak el minket.