Ha szóba kerül az amerikai CES, akkor leginkább az óriási, bivalyerős TV-k, okostelefonok, dizájntermékek és erős hardverek jutnak az eszünkbe. Idén is akadt a kiállításon 254 centis QLED kijelző, hajtogatható TV, 8K-s projektor, a Samsung bemutatta a remek OLED S95D-t, a Lenovo a ThinkBook Plus Gen 5 Hybridet, az MSI a Claw-t, míg a Hyperkin a retró The Mega 95-öt, miközben innováció terén a prímet a Rabbit viszi az R1-gyel, a valódi AI asszisztenssel. Már ha nem számolunk a norvég Ohdokival, hiszen a különleges termékekkel rendelkező gyártó nemcsak a legújabb, nőknek készült Oh! társaságában jelent meg, de elhozta a négy éve piacon lévő Handy-t is, hadd legyenek tisztában a férfiak is a lehetőségeikkel.

pcguru-ces2024-tech-lasvegas-usa-ohdoki-handy-oh-sex-szex-maszturbator-szexkutyu-norveg-vibracio-nok-ferfiak-kutyu-okoseszkoz-5.jpg

Mert ugye van olyan, aki szexmunkáshoz jár, van olyan, aki a rúdon vonagló lányok vetkőző showjáért van oda, és van olyan, aki robot nőre gyűjt. Meg persze olyan is, aki szimplán párkapcsolatban él és nem annyira mozgatja meg a hanyatló nyugat mindenféle ópiuma. Nos, a Handy nem neki szól, hanem inkább annak, aki még a kezét is lusta használni, hiszen a norvég kütyü egy asztalra is felszerelhető kontrollerből és egy gyűrűből, valamint az ahhoz tartozó, hőre lágyuló elasztomerből készült tokból áll. Utóbbiba kell bedugni, amit ilyenkor bedugni szokás, előbbi pedig nekiáll mozgatni a gyűrűt. Mindezen kontaktushoz használható VR is, hogy a látvány is meglegyen, sőt a Spotify is beizzítható, amivel ritmusra vagy éppen kellemes és könnyed zenére folytatódhat az önkielégítés. Ami biztosan effektív, hiszen a készülék percenként 600 húzásra képes, ami valljuk be, gombócból is sok. És akkor ezen remek termék mellé most megérkezett a párja, az Oh! is. 

pcguru-ces2024-tech-lasvegas-usa-ohdoki-handy-oh-sex-szex-maszturbator-szexkutyu-norveg-vibracio-nok-ferfiak-kutyu-okoseszkoz-1.jpg

Ez ugye nőknek készült, kinézetre hasonló, mint a Handy kontrollere. Letisztult formával rendelkezik, és egy ResoTouch-nak nevezett technológiával, aminek hála a borítás alatt megbúvó kütyü kellemesen masszíroz és érezteti hatását. Az Oh! teljesen testre is szabható, beállítható a stimuláció és a rezgés, emellett ugyanúgy zenével is összeköthetjük az élvezeteket, sőt a párok a két kütyüt is összekapcsolhatják, ha éppen nem tartózkodnak egymás közelségében, így pótcselekvésre van szükségük. A Handy 200 dollárba, nagyjából 69 000 forintba, az Oh! pedig 75 dollárba, avagy nagyjából 26 000 forintba kerül. Nos, a változatosság gyönyörködtet, mondják, így talán nem baj, ha ilyesmi is megtalálható a CES-en, ráadásul tech és kütyü ez is. Aztán ki tudja… még az is lehet, hogy tíz év múlva, a Las Vegas-i kiállításon, a legújabb, hologramos kijelzők mellett ott lesznek a különböző szexrobotok is, amik helyszíni próbával bizonyítják helyüket a piacon. Nincs ezzel baj, de ha ránk hallgattok, kizárólag gyári csomagolású terméket vegyetek, ne kiállított példányt!