A hónap elején az alulértékelt játékokról kérdeztünk titeket, s miután sok jó válasz sikerült, újra egy kérdést szegezünk nektek: szerintetek melyek azok a játékok, amiket a többi gamer és/vagy a sajtó túlértékelt. Biztos vagyok abban, hogy itt is szép számmal tudtok majd mondani nekünk olyan címeket, amik a ti szemetekben egyáltalán nem érdemelték meg a dicsérő szavakat és a rivaldafényt.

Nekem személyesen a Mafia az, amivel kapcsolatban sosem értettem igazán, hogyan lehet ennyire imádni ezt a játékot, főleg egy mondatban emlegetve a GTA-val, mint egy, azt letaszítani képes program. Szerintem lassú, unalmas és száraz mind a történet, mind pedig a játékmenet -- de hadd ismételjem el, mielőtt még valaki vérig sértődne: ez csak a személyes véleményem.

Arra kérek mindenkit, hogy ne csináljunk sárdobálást ebből a témából, s próbáljuk meg tiszteletben tartani a másik véleményét; attól, hogy valaki nem emeli piedesztálra a te kedvencedet, nem kell, hogy kevésbé élvezd a játékot vagy megkérdőjelezd annak értékét -- többször is bizonyítottátok már, hogy képesek vagytok normális hangnemben beszélgetni, s szerintem ez most is sikerülni fog, még ha kicsit bicskanyitogatóbb is a téma.

Ahogy múltkor: a legjobb hozzászólásokat jövő hét hétfőn egy külön cikkben gyűjtjük össze. A határidő vasárnap dél.