A PC Guru Online tesztírói pályázatának decemberi fordulója immár hagyományosan családias hangulatúra sikeredik, hiszen sokan nyilván inkább a szeretteik társaságában múlatják az időt, vagy igyekeznek bepótolni az év közben kihagyott játékokat, melyek közül sokat az ünnepek alatt zsákolnak be olcsóbban, mintsem a tasztatúra fölé görnyedve tereljék gondolataik sodró folyamát csendes vizű hegyi patak szelíden csordogáló medrébe. 

No de jól van ez így, főleg, ha az a fél tucat pályamű, ami beérkezik az új év első napjaiban, megüti ama bizonyos mércét – márpedig ezúttal is megütötte, örvendezzünk tehát! Persze a bírálónak ilyenkor nehezebb dolga van, főleg, ha van az írások között több olyan is, mely eséllyel indul harcba a legjobbnak járó kitüntető címért. Így volt ez most is, hiszen SirRetek és HOBA ismét rászolgált jó hírére és dicséretemre, kiváló teszttel gyarapítva a PGO adatbázisát (és ígérem, hamarosan minden teszt kikerül az oldalra -- tudom, vannak elmaradásaink, mea maxima culpa), de közülük csak egy lehet a győztes, egy viheti el a két hónapos PC Guru előfizetést. És lőn. Egy pályázó mind felett, tesztje az egyetlen --

a 2013 decemberi Tesztelj Velünk! pályázat győztese :

  • HOBA, a Shadow Complex című játék tesztjével.

Gratulálok neki, a többieknek pedig köszönöm a munkát. 2014 első, évindító tesztírói pályázata pedig már el is indult, várom a jelentkezőket – aki most próbálkozik először, attól csak annyit kérek, alaposan olvassa el a pályázati kiírást és a Gyakran ismételt kérdések összeállításunkat is, és ha valamit nem ért ezekből, inkább kérdezze meg. Köszönöm, és hajrá!