Miután egy híján egy tucatnyi érvényes pályamű érkezett be, és ennek közel fele valóban kimagasló színvonalúnak bizonyult, ismét előállt az a -- hangsúlyozom -- kivételes helyzet, hogy ebben a hónapban több alkotót is díjazunk. Az élen két alkotás szerepel, az egyik a szokásos teszt, a másik (és ez szintén egy kivétel, ami a szabályt erősíti) egy bétatesztről készült bemutató. Dönteni nehéz lett volna köztük, így mindkettőt győztesnek hirdetem ki.

A 2012 januári Tesztelj velünk pályázat nyertesei tehát:

  • Mahmud -- Legacy of Kain: Blood Omen
  • HOBA – Tribes: Ascend bemutató

E két írás mellett volt még három olyan mű, amely kiemelkedett a mezőnyből, név szerint pedro15, Periklesz és SirRetek alkotása. A színvonalas munka elismeréseként ezért egy különdíjat is megítéltem a közülük általam legjobbnak tartott írásnak.

Ajándékcsomagban részesül:

  • SirRetek, az 1nsane című játékról készített tesztért.

Gratulálok nekik, az előfizetéseket intézzük, SirRetektől viszont kérek privát üzenetben egy nevet és postacímet, ahová elküldhetjük a pakkot. A többieknek is köszönöm a részvételt és a munkát, az elfogadott írások hamarosan kikerülnek az oldalra (legalábbis amelyekhez van képanyagunk, vagy kapunk ilyet a tesztelőktől, részletesen lásd a pályázati kiírásnál belinkelt GYIK-ot). A márciusi pályázatot is útjára indítom, ezzel kapcsolatban pedig jön a szokásos kérés is: aki lefoglalt egy játékot, de munkáját végül nem küldte be, és nem értesített a csúszásról, csütörtök éjfélig jelezheti nálam, fenntartja-e szándékát, ellenkező esetben átadom másnak a lehetőséget. Sok sikert mindenkinek!