A játékosok előzetes elképzelése igaznak bizonyult, s a Square valóban egy böngészőből futtatható MMOG-vel rukkolt elő. A Yahoo! Japan által üzemeltetett program több mint 2000 fő számára biztosít majd szórakozást egy négy frakció között dúló, végeláthatatlan háború során.

Játékosokként a The Boldor Imperial Army, a The Holy Knights of Selshion, a The Universe Trading Union és a The Republic közül választhatunk, a döntésünk függvényében pedig természetesen más előnyökre és hátrányokra tehetünk szert a harctéren, a lényeg viszont változatlan minden esetben: nyersanyaggyűjtéssel, bázisok felállításával és az egységeink fejlesztésével kerülhetünk ki győztesen.

A harcok kártyák segítségével valósulnak meg, s egy kártya egy katonát jelképez, akinek módosíthatunk a képességein, hogy hatékonyabb tudjon lenni. Mi eközben a parancsnok szerepét töltjük be, aki a helyes taktikáról és az erőforrások menedzseléséről dönt.

A játék zárt bétatesztelése december 20-án, vagyis jövő hét csütörtökön veszi kezdetét. Akinek mindez felkeltette a figyelmét, az a hivatalos oldalon nyújthatja be a jelentkezési lapját -- természetesen a játék japán nyelven jelenik meg.