• A Microsoft elárulta, milyen játékokkal bővül a következő napokban a Game Pass
  • A SnowRunner például már mától elérhető
  • De hamarosan érkezik a Maneater, a Knockout City és a Spellforce 3:Soul Harvest is

Úgy tűnik, a Microsoft alaposan meghúzza majd május második felét, hiszen rengeteg játékot adnak hozzá ebben az időszakban a Game Pass kínálatához. A friss címek között ráadásul néhány komolyabb, és pár nagyon hangulatos indie játék is szerepel, így mindenképp érdemes átböngészni a listát.

maneater-keszen-alltok-a-het-legorultebb-ujdonsagara.jpg

A sort például a Snowrunner nyitja, ami már most is elérhető PC-re, konzolra és androidra egyaránt, és ami sok játékosnak elnyerte a tetszését hatalmas járgányaival és kegyelmet nem ismerő tájaival. Ezután május 20-án érkezik az EA Play részeként a Peggle 2 és a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville androidra, valamint szintén ezen a napon élesedik a The Wild at Heart PC-re és konzolra.

Rögtön a következő napon, azaz május 21-én debütál az EA Play részeként a Knockout City PC-re és konzolra, illetve ekkor jön a The Catch: Carp & Coarse Fishing is PC-re, konzolra és androidra. A Maneater május 25-től lesz elérhető PC-re, konzolra és androidra egyaránt, ezek után pedig május 27-én következik a hónap talán legsűrűbb napja. Ekkor érkezik ugyanis a Conan Exiles újgenerációs változata (konzol és android), a Fuzion Frenzy (android), a Joy Ride Turbo (android), a MechWarrior 5: Mercenaries (konzol), a Slim Rancher (PC), a Solasta: Crown of the Magister (PC) és a SpellForce 3: Soul Harvest (PC).