Quantum of Solace idén ősszelOktóber 31-én indul világhódító körútjára Angliában az új Bond film, másodjára Daniel Craiggel a főszerepben. Ezzel együtt jelenik majd meg az Activision kiadásában a szintén Quantum of Solace címre hallgató játék, amit a Treyarch fejleszt és minden valószínűség szerint a Beenox fog PC-re átdolgozni. Ha a név nem cseng túl ismerősen, elárulom, hogy ők feleltek például több Tony Hawk és Marvel játék vagy a Gun windowsos változatáért is.

Mindössze annyit tudunk magáról a játékról, hogy a Call of Duty 4 motorját fogja használni, és azt, hogy milyen helyszíneket látogathatunk meg. Előbbi nagyszerű hír, mert az Infinity Ward remek munkát végzett, és így legalább több figyelmet szentelhettek a fontosabb dolgoknak, mint például a játékmenetnek és a történetnek. A Quantum of Solace honlapján találhattok egy-egy képet a játékban található helyszínekről (ezek Bolívia, Miami, London és külterülete, a Comói-tó Olaszországban, Velence, Siena, Montenegró, Ausztria és Madagaszkár), apró, bélyeg méretű koncepciórajzokkal együtt.

2002-ben a Gearbox által PC-re kiadott Nightfire nem nyújtotta azt, amit elvártunk tőle, több dolog ki is maradt belőle a konzolos verziókhoz képest - bízzunk benne, hogy ezúttal egy sokkal jobb játékot kapunk. A megjelenési dátum még nem ismert, de valamikor a film mozikba kerülése körül várható.