Június 7-én jelent meg a 20 éves Guru jubileumi száma, és ennek örömére a kiadó és a szerkesztőség úgy döntött, hogy egy különleges nyereményjátékot indít, amelyben a 2012/07-es szám és ti játsszátok a főszerepet. A nyeremény ezúttal egy-egy féléves előfizetés (két kategóriában), illetve egy különdíj, ami egy negyedéves előfizetést és egy ajándékcsomagot tartalmaz. Ha szeretnél részt venni a játékban, akkor ezekre lesz szükséged: egy fényképezőgép, egy kis kreativitás, egy friss PC Guru és/vagy egy olyan plakát, amely a jubileumi számot hirdeti.

I. JÁTÉKKATEGÓRIA: PÓZOLJ JUBILEUMI PLAKÁTTAL!

A 2012/07-es PC Guru megjelenésével egy időben országszerte 100 olyan plakát került kihelyezésre, amely a jubileumi számot hirdeti. Ha ebben a kategóriában szeretnél indulni, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni a 100 plakát egyikét, készíteni egy "közös képet", és azt elküldeni nekünk a pcguru(kukac)pcguru.hu címre.

Hogy megkönnyítsük a plakátok megtalálását, összeállítottunk nektek egy listát, amiben pontosan látható, hogy mely városokban érdemes a poszterek után kutatni, méghozzá konkrét címekkel. A listát INNEN TÖLTHETITEK LE! A képek közül sorsolás útján fogjuk kiválasztani a nyertest, aki egy féléves előfizetéssel gazdagodik (meglévő előfizetőknek hosszabbítunk!).

Pózolj a jubileumi PC Guruval nyereményjáték!

FIGYELEM! A plakátok 2012. június 14-ig (csütörtök) lesznek kihelyezve a jelölt 100 helyen, szóval ha ebben a kategóriában szeretnétek indulni, akkor iparkodnotok kell!

II. JÁTÉKKATEGÓRIA: PÓZOLJ JUBILEUMI MAGAZINNAL!

Mivel országszerte csak 100 plakát elhelyezésére volt lehetőségünk, így a fair play érdekében indítunk egy második kategóriát is, amiben olyan képeket várunk tőletek, amin a 2012/07-es, jubileumi magazinnal szerepeltek -- így a plakátmentes övezetben lakók sem maradnak ki a játékból. Ha elkészült a sztárfotó, akkor nincs más dolgotok, mint elküldeni nekünk a pcguru(kukac)pcguru.hu címre, és máris versenyben vagytok!

A képek közül sorsolás útján fogjuk kiválasztani a nyertest, aki egy féléves előfizetéssel gazdagodik (meglévő előfizetőknek hosszabbítunk!).


SZERKESZTŐSÉGI KÜLÖNDÍJ!

Mindkét fenti kategóriában sorsolás útján fogjuk kiválasztani a nyertest, így a kép "minősége" lényegében nem számít, viszont mindenképpen kisorsolunk egy különdíjat is, ahol a szerkesztőség a legkreatívabb fotót fogja jutalmazni. A Különdíj tartalmazni fog egy negyedéves előfizetést, illetve egy ajándékcsomagot, amiben póló, játékszoftver és poszter kap majd helyet!


A JÁTÉK MENETE!

A fényképeket mindkét esetben a pcguru(kukac)pcguru.hu email címre várjuk, a kapott fotókat fel fogjuk tölteni a PC Guru hivatalos Facebook oldalának egyik galériájába, ahol lehet lájkolni, de kiemeljük, hogy nem a lájkok száma dönt a nyertesről, hanem egy véletlenszám-generátorral elvégzett sorsolás.

A játék 2012. június 20-ig (szerda) tart, eddig lehet beküldeni a fotókat, viszont ismételten felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a plakátokat csak június 14-ig találhatjátok meg a jelzett helyeken. A képek csak akkor kerülnek be a versenybe, ha látható rajtuk a jubileumi számot hirdető plakát, vagy szerepel rajtuk a 2012/07-es magazin.

Ha bármilyen kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, azt várjuk a kommentek között, ezen túl pedig jó játékot, jó fényképezkedést és jó plakátvadászatot kívánunk mindenkinek!