A legnyomósabb ok, hogy külön hírt írok a javításokról, az a letöltések szekciónkhoz köthető, ugyanis az új oldalon nem lehetett saját szerverről elérni a tavaly vagy az azelőtt felkerült letöltéseink nagy részét. Nos, örömmel jelenthetem, hogy visszakerült winchestereinkre az a - megközelítőleg - 200 gigányi anyag, melyeket az oldal fennállása során szedtünk össze és archiváltunk számotokra. A legtöbb letöltésnél találhattok külső linkeket, de a villámgyors saját szervereket nem pótolhatják, úgyhogy igyekeztünk minél hamarabb helyrerántani őket.

Továbbá szinte megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb módosítás, javítás is történt ez idő alatt, így például a kereső minden hibáját kiküszöböltük - az aloldalakon is! -, a tesztek, játékadatlapok listázási funkcióit is helyrekalapáltuk (ha kiválasztottál egy kategóriát, csak az A betűvel kezdődő játékokat jelenítette meg), sőt újabb lehetőséggel bővítettük, ugyanis a konzol rovatnak köszönhetően kezdtek megszaporodni az exkluzív játékok, így bevezettük a különböző platformokra való szűrést. Így akik csak PC-s játékokra kíváncsiak, kiszűrhetik belőlük a konzol exkluzív címeket, csak hogy a Grál-lovagok is megtalálhassák a lelki békéjüket. Vigyázat, a legtöbb PC-s címnél nincs jelölve a többi célplatform egyelőre, de ez is csak idő kérdése. Ugyanez igaz a teszteknél is, ám ott ez a szűrés a tesztplatformot jelöli. Tehát a későbbiekben egy játékot kétszer is megtalálhattok majd a listában, ennek okát pedig jól példázza a FIFA-sorozat esete: míg a PC-s verzió gyötrelem, addig az Xbox360-ra megjelent program világbajnok, tehát mi is külön kezeljük.

Az eddigiek csupán a látványosabb dolgok voltak, emellett rengeteg apróság is kikupálódott, például a játékadatbázis nyitóoldalán található "legutoljára frissített adatlapok" listája is helyesen működik, így láthatjátok, hol frissítettünk valamit, vagy éppen milyen új címeket vittünk be az adatbázisba. De bevezettük a hozzászólásokat az adatlapoknál, és még néhány helyen, amit a tesztekhez is hamarosan beteszünk az olvasói értékelések mellé, hogy szabadon is megvitathassátok véleményeiteket.

Mondandóm végéhez érve elárulom, hogy a régóta készülő Külvilág rovatnak kikiáltott részlegünk fejlesztése is lassan a végéhez közeleg, és nemsokára online is olvashatjátok a szerkesztőség kritikáit különböző zenei albumokról, mozifilmekről, DVD-kről, de koncertbeszámolók is szerepelnek a tervezett repertoárban, és a képregények sem tűnnek el! Addig is nézelődjetek, és ha hibát találtok, jelezzétek a megfelelő fórumtopikban - pontosan megjelölve milyen böngészőben jelentkezett a hiba és milyen körülmények között, így tudtok a leginkább segíteni. Sokan félreértitek ezen topik célját: itt elsősorban ti jeleztek nekünk, amit mi tudomásul veszünk és igyekszünk javítani - még ha konkrét válasz nem is érkezik minden bejelentésre.