PC Guru a PlayIT-en!

Április 7-én, szombaton kerül megrendezésre a tavaszi PlayIt, ahol a rendezők ezúttal is játékos programokkal és egyéb érdekességekkel várják a résztvevőket. Ezúttal két színpadon (nagy- és Japán Falu színpad) zajlanak majd az események, és a Mass Effect 3, Diablo 3, Guild Wars 2, Skylanders, Kinect Star Wars, Rocksmith és Mists of Pandaria előadások mellett versenyek (Street Fighter, Angry Birds, FIFA), hardverbemutatók, Cosplay- és Kimono-show-k várják majd az érdeklődőket. Ez persze még nem minden, a részletes programért érdemes ellátogatni a PlayIT hivatalos oldalára.

A rendezvényen külön kis standdal jelen lesz a PC Guru csapata is, és akárcsak a legutóbbi alkalommal, most is lehetőség lesz a korábbi magazinok egy részének kedvezményes ("3 darab egy ezres") beszerzésére, és mindenki, aki vásárol nálunk, PC Gurus tombolát kap, amellyel a nap végén részt vehet a sorsolásban, aminek keretében előfizetéseket és játékszoftvereket lehet majd nyerni.

A rendezvényen továbbá kipróbálható lesz a Kinect Star Wars, World of WarCraft: Mists of Pandaria, Diablo 3, Witcher 2 Xboxon, Rocksmith és még több tucat másik játék. Továbbá lesznek versenyek, például Call of Duty: Modern Warfare 3 - Spec Ops bajnokság, melyenek a fődíja egy páros repülőjegy a Ryanair jóvoltából, amit számos európai ulticélra beválthatsz. Jegyeket a helyszínen is tudtok vásárolni, és az első 1000 helyszíni jegyvásárló, valamint az 1000 belépő is ajándékot kap. És hogy ne csak a leggyorsabb látogatók vigyenek mindent, a nap folyamán véletlenszerűen adunk ajándékot a helyszíni jegyvásárlóknak és a belépőknek is.

Végül a legfontosabb információk: PlayIT, 2012. április 7., Budapest, Millenáris/B épület, délelőtt 10-től este 7-óráig.