2011. december 17-én, szombaton, 10:00 és 19:00 között kerül megrendezésre a PlayIT névre keresztelt játékvásár és -kiállítás, amelynek a budapesti Millenáris Park B csarnoka ad otthon. A helyszínre nemcsak a színes programok és a kedvezmények miatt lesz érdemes kilátogatni (a belépő az egyes árusoknál teljes egészében levásárolható lesz), hanem azért is, mert a PC Guru csapata is jelen lesz egy külön standdal.

PC GURU AKCIÓK, CSAK AKKOR, CSAK OTT!

A PC Guru PlayIT-es bázisán nemcsak a legújabb számot lehet majd kedvezményesen beszerezni, de a korábbi évek hagyományához híven most is lesz 3 db magazin egy ezresért akció, illetve aki a helyszínen adja le a megrendelését az éves vagy féléves előfizetésre, az 1000 forintos kedvezménnyel juthat hozzá akciós csomagjainkhoz. Számszerűen: a PlayIT-es megrendelők (tehát nem kell ott helyben fizetni) az éves előfizetést bónusszal 18990 Ft-ért, bónusz nélkül 15990 Ft-ért, míg a féléves előfizetést bónusszal 9970 Ft-ért, bónusz nélkül pedig 9070 Ft-ért jegyezhetik elő.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor mindenki, aki vásárol a háromdarabos akciónkból, részt vesz egy PC Gurus tombolán, ahol ajándékcsomagokat, illetve főnyereményként egyéves előfizetést sorsolunk ki!

PC Guru a PlayIT-en!PC Guru a PlayIT-en!PC Guru a PlayIT-en!

AKCIÓK, PROGRAMOK ÉS GAMER KARÁCSONYFA

Érdemes lesz továbbá a helyszínen kipróbálni és rögtön meg is vásárolni az ajándékot, hiszen az 1000 Ft-os belépő az egyes árusoknál 100%-ban levásárolható, sőt akár 30%-os kedvezmény is járhat az árból! Az 576 KByte a legújabb játékokat kínálja, és karácsonyhoz méltó kínálattal lesz kint a rendezvényen. A vásárlás mellett természetesen nagyon komoly programok is lesznek, versenyek, vetélkedők, játékbemutatók, előadások várják a kilátogatókat.

A PlayIT gondol azokra is, akiknek nem jut ajándék a fa alá. Ezért a Gamer Fenyő alá mindenki beteheti régi játékát, könyvét, és egyéb még használható ajándékát. Érdemes már nyitásra odaérni a Millenárisra, mert az első 200 belépőjegyet vásárló látogató ajándékcsomagot kap az Xbox 360 jóvoltából.

Aki esetleg lemarad a nyitásról, az se aggódjon! Egész nap tombola és nyereményjátékok lesznek egészen este 7-ig. Ha pedig kíváncsi vagy a pontos programra, illetve a rendezvény nyújtotta lehetőségekre, akkor látogass el a PlayIT hivatalos oldalára: WWW.PLAYIT.HU


PC Guru a PlayIT-en!

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ RÉSZLETEK

Ha kíváncsi vagy rá, hogy pontosan milyen előfizetési akciókra csaphatsz le kedvezményesen a PlayIT rendezvény keretén belül, akkor látogass el a megújult WEBSHOPUNKBA és böngészd át az éves és féléves kínálatot.