• Lényegtelen, ha nincs meg a játék
  • Az update akkor is lejön
  • És több, mint 100 GB

Kezd kialakult a káosz, mióta befutott a 2023-as Modern Warfare 3, ami a legtöbb kritika szerint pocsék lett, de még a tavalyi részt is elérhetetlenné teheti egyesek számára. A Call of Duty: Modern Warfare 3-at nem birtokló játékosok ugyanis szintén kénytelenek letölteni egy hatalmas, 100 GB-os frissítést, csak azért, hogy tovább játszhassanak a Modern Warfare 2-vel. Ha pedig nincs ennyi szabad tárhelyed… nos, az necces! A frissítés többek szerint még a Modern Warfare 2-t is eltávolítja, így a játékosoknak manuálisan újra le kell tölteniük azt, ha inkább ott multiznának.

A dolgot kipróbáltam a hétvégén és tényleg ez a helyzet – legalábbis PS5 konzolon. Pörgetheted a Modern Warfare 3-at, de ha visszamennél a tavalyi felvonáshoz, akkor jöhet az update – de mégis mire? Érthetetlen számomra az egész rendszer és a közösség reakció alapján nem én vagyok az egyetlen. A probléma a jelek szerint a Call of Duty HQ alkalmazással függ össze, amely az Activision 9.0-s verziójú IW-motorral hajtott COD-játékait egyetlen indítóprogram alatt egyesíti.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most a kosárba dobhatsz a Konzolvilágnál!