Még egy figyelmeztető, hogy még véletlenül se feledkezzetek meg arról, hogy mikor kezdődik a Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015! December 13-án, azaz holnap, vasárnap van a nagy nap, amikor kitárul előttetek a Hungexpo kapuja -- reggel kilenckor kezdődik a karácsonyi buli, és egészen este nyolcig nem lesz megállás.

A rendezvény területén folyamatosan szórakoztatunk majd különböző programokkal, bemutatókkal, előadásokkal, kiállításokkal és versenyekkel. A Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015 egyaránt szól a játékrajongóknak, az anime, illetve a sci-fi/fantasy kedvelőinek, így biztosan találsz olyat, ami felkelti az érdeklődésedet.

Többek között lesz karácsonyi cosplay verseny, rajzcsata, a legnagyobb dumás hazai filmkritikusok összecsapnak a Movie Fight keretében, az Amai Teaház Karácsonyi élményparkot szervez, valamint három versenyre is sor kerül: a Riot Games, a GamerEvents és a PC Guru támogatásában League of Legends minibajnokság vár, de lesz egy 16 fős, egyenes kieséses Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution-verseny és egy Just Dance 2016 táncos megmérettetés. A VERSENYEKRŐL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN.

A rendezvény egyik központi témája a Csillagok Háborúja (Star Wars). A hetedik rész premierje előtt a  látogatók átélhetik a klasszikus és az előzmény legjobb pillanatait! Számos érdekes, interaktív előadás, szinkronszínész találkozó, vetélkedő és természetesen több tucat jelmezes rajongó gondoskodik majd arról, hogy a rendezvényre kilátogatók kellően ráhangolódjanak Az Ébredő Erőre!

Várunk mindenkit holnap a Hungexpóban, gyere el te is. A belépő 2500 Ft, amelyből 1000 Ft levásárolható az arra kijelölt pultoknál. A RENDEZVÉNY TOVÁBBI RÉSZLETEIT ITT TALÁLOD.