Összegyűjtöttünk néhány szempontot, ami alapján át lehet gondolni, szeretteinknek melyik lesz a megfelelő. Nézzük!

  1. Kik fogják fogyasztani a kávét, és milyen gyakorisággal?

A kávézás mindenkinél mást jelent, aki nem igazán hódol ennek az élvezetnek, annak nem feltétlenül van szüksége automata kávéfőzőre, de az igazi ínyenceknek a Jura kávégép lesz a nyerő. A piacon található automata kávéfőzők közül ugyanis ez az egyik legnívósabb termék, melyből több típus is elérhető.

Azoknak ajánljuk elsősorban, akik reggel zamatos, erős eszpresszóval indítják a napot. A Jura kávéfőzők ugyanis egy gombnyomásra működnek, és akár egy percen belül elkészítik a finom feketét.

juraz1005.jpg

Mivel előre beprogramozhatók, nem kell álmosan összerakni a kávéhoz való hozzávalókat, az automata gép mindenről gondoskodik, kezelése egyszerű.

A Jura kávéfőző a premiumshop24.hu webáruházból megrendelhető, ideális lehet azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak kávét, akár napi többször is.

  1. Csak eszpresszó fogyasztására kell?

A legtöbben csak a hagyományos eszpresszót isszák, mondván, ennek van a legnagyobb ereje. Ám mi van akkor, ha a családban az egyik csak ezt szereti, míg a másik inkább kapucsínót iszik? 

Erre is megoldást nyújtanak a Jura kávégépek, hiszen van olyan terméktípus is, amely ezt is lehetővé teszi. A Jura E6 automata kávéfőző például eszpresszó és kapucsínó elkészítésére is képes, és valóban egy gombnyomásra! A kávé erőssége, a víz mennyisége és forrósága is beállítható rajta.

Ami még különlegessé teszi ezt a kávéfőzőt: wifihez is csatlakoztatható, így applikációval is működtethető! Mire kiérünk a konyhába, már kész is a kedvenc italunk!

  1. Mekkora helyet foglal a kávéfőző?

Egy modern konyhában számtalan háztartási eszköz található, sokaknak a konyhapulton van a helyük, hogy kényelmesebbé tegyék a mindennapokat: kenyérpirító, vízforraló, szendvicssütő. Vajon elfér-e még ezek mellett egy nagy teljesítményű, prémium minőségű kávégép is? 

Nos, ha a Jura automata kávéfőzőt választjuk, akkor a válasz igen. Ez a gép nem foglal nagy helyet, mégis képes több embert kiszolgálni. A vezeték hossza kb. 1 méter, így biztosan meglesz a megfelelő hely a kávéfőző számára a konyhapulton.

A svájci minőséggel együtt jár a dizájnos külső is. Nemcsak hasznos egy ilyen gép, hanem mutatós is. A Jura kávégépek arról is híresek, hogy különleges kinézetük mellett számos technológiával rendelkeznek: szimbólumos vagy színes TFT-kijelzőjük van, amely megkönnyíti a kezelést.

Ha tehát egy kiváló minőségű, szép és csendes automata kávéfőzővel lepnénk meg kávéimádó szerettünket, keresve sem találunk jobb megoldást a Jura kávégépeknél.