Melyik lesz a legjobb megoldás?

Ma már több márka festékei közül válogathatunk. A Borsodfesték Kft. színes falfestékek kínálatában többféle kialakítás is elérhető. Ezek közül is kiemelkedik a Héra My Color termékcsalád, amit előtte Héra Prémium néven lehetett megtalálni.

Trendi színek, modern csomagolás, amivel otthonunkat még szebbé varázsolhatjuk. Jó a fedőképessége, valamint az sem utolsó tulajdonság, hogy teljes mértékben mosható. Lég- és páraáteresztő bevonatot fogunk kapni, hogy a falak állapota hosszú távon is védve legyenek.

A legnagyobb előnye a modern, elegáns színekből álló széles színpaletta. A jól bevált árnyalatok mellett most már további, a legújabb trendeknek megfelelő színeket is megtalálhatunk.

Természetesen az egyedi ötlet is megoldható, köszönhetően a színkeverő gépekben. A fantáziánkat nyugodtan szabadon engedhetjük, nem lesz olyan ötlet, amit ne lehetne megvalósítani. Persze a szín nem minden, a festékek esetében nem csak a megjelenés számít. Kiváló fedőképességre is szükség van, amivel már egy rétegben is igazán látványos eredményt lehet elérni.

Ennek ellenére ajánlott két rétegben felvinni, hogy a fedés közel tökéletes legyen. A minőségi festékekben hosszú éveken át lehet gyönyörködni. Mivel mosható, a kisebb balesetek sem fognak problémát okozni, egyszerűen le lehet őket törölni.

https-borsodfestekhu-2024-augusztus-cikk1.jpg

Hogyan kell használni egy minőségi festéket?

Maradjunk a már említett példánál: a Héra My Color segítségével az otthon átalakítása szinte gyerekjáték. Ennek ellenére néhány fontos lépést mindenképpen be kell tartani a festés során. Az első, még mielőtt belekezdünk az új bevonat felvitelébe, mindenképpen takarjuk le a bútorokat, a padlót, hogy ezzel is megóvjuk őket a festékcseppektől.

A felfelületet is portalanítani kell, amihez minőségi alapozót érdemes használni. Javítja a fedést és a tapadást, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A festést a sarkokban ajánlott elkezdeni. Egyenletesen kell felhordani a bevonatot, hogy foltmentes maradjon a felület. Várjuk meg az első réteg megszáradását és utána vigyük fel a másodikat.

Bármilyen stílust megteremthetünk

Semleges színeket akkor érdemes választani, ha a modern, letisztult vonalakat kedveljük. Ilyen például a fehér, a minimál bézs vagy a hamuszürke. A vibráló, energikus színeket képviselik a mézsárga, a bíborbarna vagy a mojito zöld.

Az egyedi igények teljesítésére is van lehetőség a színek kombinálásával, különleges minták létrehozásával. A lehetőségek tárháza végtelen, egyedül a képzeletünk szabhat határt.