Ez persze csak akkor igaz, ha nagy körültekintéssel válogatjuk össze őket. Nem feltétlenül kell szakértőnek lennünk ahhoz, hogy megfelelően ki tudjuk alakítani a munkakörnyezetünket. Elég, ha logikusan átgondoljuk, hogy pontosan mire is van szükségünk. 

Mik azok az alapvető felszerelések, amik egy műhelyből sem hiányozhatnak? Miért érdemes a metaloBox termékei közül választanod? Most ezekre a kérdésekre hozzuk a válaszokat, hogy megkönnyítsük a dolgodat. 

Tárolószekrények

A műhelyben általában kisebb és nagyobb alkatrészekkel is dolgozunk. Például amikor szöget ütünk valahova vagy fúrunk, csavarozunk. Mennyivel egyszerűbb, ha pontosan tudjuk, hogy hova nyúljunk a szögért, fúrófejért, csavarért. Ha nem külön tároljuk őket, akkor bizony keresgélhetünk egy darabig, és időbe fog telni, míg rátalálunk arra, amire épp szükségünk van. 

Egy megfelelő méretű és kialakítású alkatrésztároló remek megoldást nyújt erre a problémára. Főleg, ha az kellőképpen bírja a strapát, és kiállja az idő próbáját. Pont ilyet keresel? Akkor az Állványbázis.hu metaloBox kínálatát megéri feltérképezned, hiszen itt mindent megtalálsz egy helyen.

Egy műhelyből azok a tárolószekrények sem hiányozhatnak, amikben nem alkatrészeket tárolunk, elvégre ott vannak a gépi szerszámok, tisztítószerek, váltóruhák is. Ezeknek a tárolására, rendszerezésére is megoldást kell találnunk. 

allvanybazishu-2022-marcius-linkmarketing-4.jpg

Polcok és kiegészítők 

Amennyiben van olyan része a műhelyünknek, ahova nem fér el egy szekrény, akkor a polcos állvány jó megoldás lehet. Ezek is a kisebb, valamint a nagyobb holmik tárolására szolgálnak, csupán annyi a különbség, hogy a polcokon nem maradnak rejtve a szemünk elől úgy, ahogy egy zárt szekrényben. 

A tárolóelemek mellett sok más kiegészítőre is szükségünk lehet, hogy a műhelyünk teljes egészében fel legyen szerelve. A szelektív hulladékgyűjtő például elengedhetetlen ahhoz, hogy a szemét mindig a megfelelő helyre kerüljön. 

A metaloBox termékpalettája annyira sokszínű, hogy ezeket a kiegészítők is megtalálod benne. Így egy kalap alatt minden fontos dolgot beszerezhetsz, ráadásul ugyanolyan minőségben. 

Miért pont a metaloBox?

A metaloBox egyike azoknak a cégeknek, akik nem ismernek megalkuvást az öltözőbe, irodába és műhelybe való felszerelések gyártásában. A termékek első osztályú acéllemezekből készülnek, ami azt jelenti, hogy nagy a teherbírásuk, valamint az időtállóságuk is figyelemre méltó. 

A szekrények és a kiegészítők változatos méretben és kialakításban állnak rendelkezésre, így minden munkaterületet praktikusan be lehet rendezni velük. Keressünk hatékonyan, és válasszunk hosszú távra, megbízható termékeket!