Talán nem véletlen az sem, hogy annyira népszerűek a wellness-szállók hidromasszázs funkciójú medencéi, és természetesen ezt az élményt sokan az otthonukban is szeretnék átélni. Hogy erre hogyan van mód, annak jártunk utána cikkünkben.

A víz ereje

Kétség sem fér hozzá, a víznek fantasztikus ereje van, már ha biztonságos keretek között használod, például az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítési szolgáltatását igénybe véve.

Akad számtalan olyan eset, amikor kicsit nehézkessé válik a fürdőzés, de jobb az akadályokat elhárítani, mintsem lemondani a víz gyógyító hatásairól.

A kellemesen forró víz, ha esetleg hidromasszázs funkciójú káddal párosul, akkor nemcsak a vérnyomásnak, az ereknek tesznek jót, de még a az ízületi fájdalmakat, az izomfájdalmakat, a derék- és a gerincproblémákat is enyhíti.

Ha pedig ezt még meg is fejeled gyógynövényekkel, akkor aztán végképp mindent megtettél az egészségedért. Ha profi fürdőző szeretnél lenni, akkor mindig legyen nálad otthon mezei zsurló, körömvirág, kamilla és levendula, ezek ugyanis még egy sima fárasztó munkanap végén is aranyat érnek.

Ne mondj le az élményről, szerezz be egy kádajtót!

Csak azért, mert nem érzed annyira biztonságosnak a mozgásodat, még nem kell lemondani a kádfürdőzésről, vagyis inkább csak most jön igazán jól a víz gyógyító ereje.

furdokadajtocom-2022-december-linkmarketing-1.jpg

Hogy mindezt biztonságosan tudd megtenni, érdemes a fürdőszobádat kicsit megreformálni. Nyugalom, semmi nagy dologra ne gondolj, ami többnapos és sok százezer forintos munkálatokkal járna. Csupán egy kádajtóról kell gondoskodnod, amit egy nap alatt be tudnak szerelni az UDOOR fürdőkádajtó szakemberei, és máris egy új világ nyílik meg előtted.

Ha még egy kapaszkodóról és egy csúszásmentesítő rétegről is gondoskodsz, akkor egészen biztosan sérülésmentes tudod használni majd a kádadat, és egy-egy fürdő után úgy tudsz majd kiszállni, mint aki újjászületett.

Kapcsolódj ki!

Időnként persze ha módod van rá, érdemes ellátogatni egy gyógyfürdőbe, sőt akár aquafitness foglalkozásokra is beiratkozhatsz, amelyek szintén erőteljesen érvényesítik a víz erejét. 

A gyógyvíz és a hidromasszázs medence 20-25 perces használata már rengeteget segíthet a panaszaidon. Ha pedig a szárazföldön végzett mozgás minden fajtája megterhelő, akkor feltétlenül próbáld ki a vízben végezhető gyakorlatokat.

Nyilvánvalóan ezt ritkábban tudja megtenni az ember, ezért fontos, hogy az otthonodat tedd élhetővé és biztonságossá. Mindezt a kádajtó beépítésével könnyedén elérheted.

Vágj bele bátran!

Ahogy fentebb is említettük, az egynapos művelet nem jár nagy rumlival, sőt legtöbb esetben a meglévő kádat is át lehet alakítani, így még nagy költségekbe sem kell verned magad.

Ne spórolj a testeden és az egészségeden, mert az mindennek az alapja!