Ők azok, akik minden területen törekednek arra, hogy minél természetközelibb, minél élethűbb változatokat alkalmazzanak vagy fogyasszanak. Nincs ez másként a szexuális segédeszközök terén sem, így az utóbbi csoport hívei nem elégszenek meg holmi utánzatokkal, nekik annál több kell!

Az örömforrás is legyen igazi!

Gyakorta megesik, hogy az ember kénytelen saját magának örömet szerezni. Megtörténhet ez akkor is, amikor párkapcsolatban élsz, így nem árt felkészülni. Tárazz be te is a Goldengate szexshop élethű dildóiból, és garantáltan nem maradsz orgazmus nélkül.

Persze az is megeshet, hogy a pároddal együtt próbáljátok ki ezt a szexuális játékszert, ám ha egyedül kelted életre, az is teljesen rendben van. A rendszeres örömszerzés csökkenti a stresszt, segít abban, hogy minél jobban megismerd önmagad, és a szívnek is jót tesz.

https-shopgoldengatehu-2023-december-cikk1.jpeg

Mindezt pedig úgy, hogy olyan eszközt vetsz be, amely megszólalásig hasonlít az eredeti hímtagra. Akkor, ha jól választasz.

Mire kell odafigyelni vásárláskor?

Ha a fentebb említett webshop kínálatát mustrálod, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen az élethű változat mellett tedd le a voksodat, hiszen így már a látvány is izgalmat vált ki belőled. Azonban a realisztikus dildó kiválasztásánál is figyelembe kell venni néhány dolgot:

  • Többek között a méretet! Ez talán a legfontosabb. Nemcsak a hosszúság, hanem a vastagság is lényeges!

  • A forma mellett sem mehetünk el szó nélkül, így alaposan nézd meg a herék és a makk alakját is, hogy biztosra menj!

  • Sőt, ma már akár a kedvenc pornósztárod hímvesszőjét is választhatod, így talán még intenzívebb lesz az élmény!

Amint láthatod, akad néhány szempont, és akkor még az extrákról nem is ejtettünk szót. Választhatsz ugyanis felcsatolható verziót is, valamint a vibrálásról sem kell feltétlenül lemondani. Mindenképpen tanácsos azonban betartani a használati utasításban leírtakat, valamint az anális örömöket kihagyni ugyanazzal az eszközzel, hogy a fertőzésveszélyt minimalizáld!

Tökéletes lehet akár ajándékba is!

Talán meglepő, hogy ezt javasoljuk, ugyanakkor a Goldengate szexshop dildói akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választásnak bizonyulhatnak. Méghozzá nem csupán nőknek! Meglepheted vele ugyanis a párodat is, aki minden bizonnyal örülni fog, hogy mostantól már duplán kényeztethet.

Aligha akad olyan párkapcsolat, ahol fel ne merült volna, hogy milyen klassz lenne, ha a férfi nemi szervéből dupla adag állna rendelkezésre. Hát, minden kívánság így teljesüljön, hiszen az élethű dildókkal kitűnően lehet pótolni a hiányosságot!