Ha október, akkor horrorfilmek, horror témájú videójátékok, halloween és a többi – általában legalábbis ez jut az ember eszébe, mikor mindenki horror-maratont tervez a hónapra, pótolja a kimaradt klasszikusokat, vagy újranézi/újrajátssza a kedvenceket. És bizony tisztában van ezzel a Humble is, a remek csomagokat összeállító, a játékokra kevésbé költekező gamerek (van, akiről már mémek is születnek a PC Guru csoportban) megmentője, elvégre az aktuális, October Choice keretében nemcsak a megszokott kisebb-nagyobb videójátékokat sikerült összeboronálni, de még néhány igazán nagyszerű horrorjátékot is.

pcguru-humble-choice-october-halloween-supermassive-games-the-quarry-dark-pictures-anthology-metal-hellsinger-steam-2.jpg

Egyfelől ott a Supermassive Games sorozatának epizódja, a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, ami egy sumér templom mélyére vezeti el a játékosokat és az amerikai hadsereg egyik csapatát, valamint szintén ettől a fejlesztőtől a 2022-es The Quarry is bekerült a csomagba. A klasszikus, táboros slashereknek és szörnyes horroroknak emléket állító játék ugyan nem körözi le a stúdió remekművét, az Until Dawn-t, de potom áron így is remek szórakozás lehet a hűvösebb, őszi estéken. És ha mégis fáznánk, hát a Metal Hellsinger pokoli zúzdája majd felmelegíti bárki testét és lelkét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Persze ezeken kívül is akad izgalmas játék a repertoárban, mint például a Rebel Inc: Escalation, az A Juggler’s Tale, vagy a Mr. Prepper, de szerintem egyértelmű, hogy mely hármas jelenti a csomag sztárcsapatát, amely miatt sokan ruháznak majd be a Humble Choice októberi összeállítására. Te előfizetsz a 10 eurós csomagra? Vagy egyébként is előfizető vagy? Melyik volt eddig a kedvenc hónapod a Humble-nél?