Egy egzotikus szandál jó választás a nyárra

Amikor nagyon nagy a hőség, legszívesebben mindenki egy tengerparton pihenne. Sokan azonban csak képzeletben tudják szürcsölni a koktélt a pálmafák alatt, nézni a hullámzó kék vizet, és hallgatni a tengeri morajlását. Ám, ha Ipanema szandál van a lábunkon, egy kicsit érezhetjük úgy, mintha a valóságban is egy dél-amerikai kikötő homokstrandján lennénk. 

Az Ipanema szandál ugyanis a brazil életérzést képes közvetíteni, vidám, élénk színeivel teljesen elvarázsol mindenkit. A díjnyertes Ruhafalva gyerekruha és gyerekcipő webáruházban be is szerezhető ez a lábbeli: ráadásul felnőtt méretben is kapható! Így a babaruha, gyerekruha vásárlása során az édesanyák is be tudnak rakni a virtuális kosarukba egy trendi, egzotikus szandit, nem kell külön ezért cipőboltba menniük. 

Az Ipanema szandálok és papucsok nagyon népszerűek a gyerekek, a tinik és a felnőttek körében is, ami nem véletlen, hiszen puha talpú, kényelmes és divatos lábbeliről van szó.

Mit kell tudni az Ipanema szandálokról?

Az Ipanema egy brazil márka, 2001-ben kezdte meg a gyártó női cipők, szandálok és papucsok készítését. Hamar népszerűek lettek, ami a minőségi alapanyagoknak és az innovatív gyártási folyamatoknak is köszönhető.

https-ruhafalvahu-2022-augusztus-cikk1.jpeg

Az egyediségük azonban azokban a mintákban rejlik, amelyeket az Ipanema szandálok, papucsok felületén találunk: mind-mind a dél-amerikai tengerpartot, a nyár adta örömöt, a fiatalságot, frissességet idézi. Vidám, élénk színű rajzok, lédús gyümölcsök, üde virágok, a tenger világát ábrázoló képek, motívumok jelennek meg a szandikon, papucsokon. Mindenki azonnal beléjük szeret! Az Ipanema szó ma már egyet jelent a felhőtlen nyári örömökkel.

A cég 100%-ban vegán módon készíti el a népszerű lábbeliket, semmilyen állatkísérletet nem végeznek a gyártás során, és nem használnak semmilyen mérgező anyagot a papucsok, szandálok előállításához.

Kiknek való ilyen szandál?

A Ruhafalva gyerekcipő kínálatában sokféle Ipanema szandál található, akár a legkisebbek számára is. A gyártó ugyanis mindenféle méretben gyártja termékeit, így a babák is nyugodtan hordhatnak Ipanema szandált. Természetesen ennek az orra zárt, hogy ezzel is védjék a kicsik lábfejét, ujjait.

Az óvodások bátran választhatnak valamilyen élénk színű, mintás lábbelit, akár lábujjközi szandit is. Kislányoknak ünnepi alkalmakra is javasolható egy ilyen divatos, anyáéval egyforma cipő.

A tinik számára is bőséges a kínálat Ipanema szandálból: egyszínű és mintás változatok is vannak. Vakációra ideális viselet mind.

A felnőttek pedig akár munkahelyre, akár nyaraláshoz is be tudnak szerezni egyet-egyet a trendi lábbelikből.

Az Ipanema szandál tehát mindenkinek bátran ajánlható!