• Megkapta utolsó előzetesét a Wonka
  • A Charlie és a csokigyár előzménye
  • Amelyben Timothée Chalamet alakítja a címszereplőt
  • December 15-én debütál a mozikban

A júliusi kedvcsináló után végre befutott a Wonka legújabb előzetese, amelyben ismét láthatjuk a különc csokoládégyáros, Willy Wonka első, számos nehézséggel tűzdelt szárnypróbálgatásait. A komolyabb szerepeiről (Dűne, Szólíts a neveden, Csontok meg minden, Kisasszonyok) ismert Timothée Chalamet továbbra is remek választásnak tűnik (pedig Gene Wilder és Johnny Depp miatt azért elég magasan van a léc), a Paddingtont jegyző Paul Kingnél pedig keresve sem találhattak volna jobb rendezőt arra, hogy bemutatssák Roald Dahl 1964-es regényének, a Charlie és a csokigyárnak, valamint az 1971-es eredeti filmadaptációnak, a Willy Wonka és a csokigyárnak az előzményét.

Persze ezt a történetet a látvány fogja a leginkább eladni, ami a fent látható képsorok alapján kifogástalannak mondható, ahogy a többi színész is jól mutat a képernyőn. Különösen igaz ez Hugh Grantre, aki Oompa-Loompa szerepében tündökölhet, és már ebből a néhány percből is világossá válik, hogy neki köszönhetük majd az alkotás legviccesebb pillanatait. Persze a zsiráf elől menekülő Rowan Atkinson is megér egy misét, de ami talán ennél is fontosabb, hogy némi mondanivalót is tartogat számunkra az opusz, ami mindenképp jó pont egy olyan film esetében, amely a fiatalabb korosztály számára is remek és tanulságos élményt nyújthat. Hogy milyen lesz a végeredmény, az december 15-én fog kiderülni, ilyen stábbal mindenesetre bizakodóak vagyunk a minőséget illetően.

A ConQuest jóvoltából egy jópofa Detective Pikachu Returns ajándékcsomagot fogunk kisorsolni hamarosan, amelyben többek között bögre, jegyzetfüzet és kulcstartó is található. A részletekért ERRE tessék!