Sziasztok!

Először is szeretnék köszönetet mondani nektek a PC Guru LIVE TV-t és a podcastot érintő építő jellegű kritikáitokéért és azért a rengeteg dicsérő szóért, amit a neten vagy e-mailben írtatok nekünk. Ennek örömére természetesen tovább folytatjuk a Live TV adásokat és a „rádióműsort”  is. A podcast kéthetente elérhető a neten, a TV-műsorokat pedig minden hónapban megtaláljátok a DVD-mellékleten.

Ha már a DVD-mellékletnél tartunk sajnos ismét változtatnunk kellett a teljes játékon. A kiadó ugyanis csak starforce-os változatot volt hajlandó küldeni, amivel ugye semmit sem tudtunk kezdeni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a legjobb Heroes of Might and Magic-klónnal, a Disciples 2-vel kedveskedünk nektek. Az alapjáték mellett a Gold verzió tartalmazza az összes kiegészítőt is, így nem egy, hanem mindjárt négy játékot kaptok, plusz a DVD-n van a Dungeon Runners nevű online RPG teljes verziója is!

E havi számunkban Magyarországon először olvashattok a jövő év legjobban várt RPG-jéről, a Fallout 3-ról; az Oblivion fejlesztői exkluzív képekkel és információkkal láttak el minket. Fogadjátok szeretettel csakúgy, mint Lost Planet tesztünket! Mire ezeket a sorokat olvassátok, Grath és én már az E3-on rójuk a köröket. Hogy milyen lesz az idei expó, hogy mennyiben változik minden, arról a következő számunkban olvashattok, illetve minden nap jelentkezünk egy összefoglalóval a Guru Online-on. Addig is a Guru legyen veletek!

 

A következő PC Guru augusztus 3-án jelenik meg.