Újfent remek évet zárhattunk nagyszerű játékok terén, noha volt már talán erősebb esztendő, azért idén sem panaszkodhatunk. Kaptunk egy zseniális FIFA 09-et (kíváncsi vagyok, idén mi lesz a neve), Far Cry 2-t, GTA IV-et, Mass Effectet, Fallout 3-at, vadiúj Prince of Persiát, és még mennyi mindent felsorolhatnék itt... Nem is fecsegnék erről, hiszen az új év köszöntéseképpen tartunk egy nagy online évértékelést és Titeket is jól megszavaztatunk majd, mindenféle kategóriákban.

Ugyan érzékeny veszteségek érték a szerkesztőséget 2008-ban, hiszen három meghatározó egyéniség távozott Sasa, Grath és Gaben személyében, de ez már a múlt, 2009-re a Guru is megújul, erről fog tanúskodni a januári számunk. Online téren komoly fejlesztéseket ígérhetek, hiszen küszöbön van már a videostreaming és külvilág rovatunk is, ráadásul Obo után újra bővül az online szerkesztői stáb, méghozzá BadSector érkezett közénk a konkurenciától, köszöntsétek nagy szeretettel! Hamarosan "munkába" áll bloggal, hírekkel, hamisítatlan BadSector stílusban...

Tehát nézzünk szembe az újabb kalanddal teli évnek -- feltéve, ha már józanul tekintünk rá --, döntsük el, mit szeretnénk, és csináljuk meg! Ennyire egyszerű, ha kellő kitartással állunk hozzá! Ennél többet nem is szeretnék mondani -- a szokásos jókívánságon kívül: Sikerekben gazdag újévet kívánunk mindenkinek, az egész szerkesztőség nevében!