• Dwayne Hudson: A júdás császár hagyatéka 2019. április 16-án jelenik meg
  • A Tuan Kiadó adja ki
  • Már előrendelhető

A Júdás császár hagyatékát Valyon Tamás, vagyis Dzséjt írta, aki több, mint hat évet dolgozott a könyvön. A júdás császár hagyatéka a Mysterious Universe része, amit a 2000-es évek elején két magyar író, Anthony Sheenard (Szélesi Sándor) és Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) alkotott meg. A Mysterious Universe mára több, mint 20 regényt, novellát tartalmaz, ehhez a díszes sorozathoz csatlakozik most könyvével Dzséjt is, aki a Dwayne Hudson írói nevet választotta magának. A Mysterious Universe egy sajátos sci-fi világ, hiszen a mágia ugyanúgy megvan benne, mint a fejlett technológia, vagy az időutazás. 

A Júdás császár hagyatéka a kolónia háborúk idején játszódik, a 28. században. "Hamisítatlan, epikus űroperájában bátor katonák, kétszínű politikusok, ádáz orvgyilkosok és misztikus őslakosok csapnak össze, hogy végül lángba borítsák az egész galaxist." -- olvasható a Tuan Kiadó ajánlójában. Dzséjt egy interjúban már elmondta, hogy A júdás császár hagyatékának története több szálon fut, sok szereplőt mozgat meg, és rengeteg benne a politikai machináció. Persze azért igyekezett megtartani az MU jellegzetes motívumait is, mint az őrült lövöldözések, az epikus űrcsaták, az elképesztő technológiák és a misztikum. 

Én magam már évek óta várom, hogy elolvashassam a könyvét, tegyétek ti is ezt, most nagy kedvezménnyel rendelhetitek elő A júdás császár hagyatékát, ami igazi, színes pontja lesz a Titokzatos Univerzumnak, ami egy olyan időszakba kalauzolja el az olvasókat, amiről eddig csak keveset lehetett tudni. 

a-judas-csaszar-hagyateka.jpg