A Valve jól időzítve, nem sokkal karácsony előtt elindította a szokásos ünnepi vásárát -- a Steam Holiday Sale mától egészen január 3-ig fog tartani, ez idő alatt pedig több mint 2000 játékot vásárolhatunk majd meg akciósan, akár 80%-kal is olcsóbban.

Az első nap kínálatában, a 24 órás akciók között egyebek mellett olcsón szerezhető meg a Dishonored, a BioShock: Infinite és a Metal Gear Rising: Revengeance, utóbbi pedig tényleg január 9-én fog meg jelenni és olyan gépigénnyel, ahogy reggel írtuk.

Természetesen most is vannak villámakciók, mégpedig nyolcóránként egy új adag: most éppen a Counter-Strike: Global Offensive, a Divekick, a The Typing of The Dead: Overkill és a Guns of Icarus Online van jóárasítva.

Mindezen felül szavazni is lehet, hogy mely játék kerüljön legközelebb akcióba; ez is nyolcóránként változik, s jelenleg az FTL, a Dust: An Elysian Tail és a Shadowrun Returns közül lehet választani.

steam-holiday-sale.png

Van továbbá egy ünnepi játék Játékkártyákkal, amiből ha sikerült összegyűjteni tízet, egy exkluzív hógömb kitűzőt készíthetünk, ami ünnepi tárgyakat ér a legnépszerűbb free-to-play címekben. További részletek erről a hivatalos oldalon olvashatóak.