• 2022 közepe-vége felé debütálhat a mozikban a Shop-Stop 3
  • A történet szerint Randal szívrohamát követően filmet készít életéről
  • Visszatérnek a régi szereplők

Míg Nagy-Britanniájában Nick Hornby, a britpop, a Premier League, a Trainspotting és Guy Ritchie, addig a tengerentúlon a grunge-szcéna, az MTV Unplugged, Tarantino és a View Askewniverse jelentette a kilencvenes éveket. Utóbbi széria 1994-es Shop-Stoppal (Clerks) indult és azóta is íródó története – a rajongók örömére – hamarosan új fejezetéhez érkezik. Már utómunkálatai zajlanak a harmadik epizódnak, amibe az író-rendező-főszereplő Kevin Smith betekintést engedett néhány kép erejéig.

A megosztott fotókon úgy tűnhet, mintha az első epizód ikonikus jeleneteit látnánk, jóllehet azok újraforgatott változatáról van szó. A Shop-stop 3 során ugyanis film a filmben szituáció áll elő: Randal szívrohama után átértékeli életét és társaival leforgatja saját történetét. Magyarul az immár középkorú hősök összegző jelleggel filmre viszik a boltjukban és New Jersey utcáin lezajlott ikonikus eseményeket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Kevin Smith Instagram)

Néma Bob és Randal szerepében Kevin Smith és Jeff Anderson láthatók, mellettük pedig visszatér Dante (Brian O’Halloran), Jay (Jason Mewes) és Becky (Rosario Dawson) is. Személyes hangvételű produkciót várunk, Randal motivációját ugyanis Smith szívrohama és felépülése ihlette. A mozipremier 2022 közepe-vége felé várható. Ti megnézitek majd?

tilezoom.jpg
(A kép forrása: HBO)