Hétvégi bevásárlás: most még nem késő! Először az idősebb korosztályhoz szólnék: drága barátaim, imádott olvasóim, testvéreim! Van köztetek olyan, aki nem csak olvasott a Redneck Rampage címet viselő FPS-őrületről, hanem végig is játszotta, vagy legalább is megpróbálkozott vele? Azt az igazi nagybetűs mucsai fílinget, amelyet az a program árasztott, azóta sem sikerült überelni: a tipikus zöld emberkék ellen sörrel, böfögéssel, és csirkevetővel harcoló Redneck olyan program, amely üvölt a folytatásért -- reméljük, előbb-utóbb valaki csak meghallja. Őket, vagyis a játék két főhősét bezsákolhatjátok a hétvégén a GOG.com-ról (honnét máshonnét) egy másik instant klasszikussal: a Kingpin a Quake 2-es generáció egyik utolsó képviselője volt. A gengszteres, káromkodós szoftver jó pár éve (lassan már egy évtizede) volt teljes játék a mi magazinunk mellékletén is, most azonban Vista- és XP-kompatibilisen, a már említett Redneck Rampage összessel együtt 9,98 dollárért beszerezhető a GOG.com-ról, másolásvédelem nélkül, kézikönyvvel, és természetesen jó pár extrával együtt. Kihagyathatatlan ajánlat!

Hétvégi bevásárlás: most még nem késő! Most pedig az újoncok figyelmezzenek szavamra: csajok és srácok! Bizonyára sokan vannak köztetek, akik legalább egy demó elejéig kipróbálták a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon-sorozatot. Bár az új generáció előretörésével sokan azt hihettétek, az Advanced Warfighter két része számít a sorozat darabjainak -- ez azonban tévedés, hiszen jóval előtte jelent már meg három, igen igényes akciószoftver, A Ghost Recon és két küldetéslemeze, a Desert Siege, valamint az Island Thunder. Ha valamelyik kimaradt volna, esetleg csak úgy érzitek, ennek a szériának a gyűjteményben a helye, ne habozzatok: a Steamről akciós, 17,49 eurós áron lehet hozzájutni a csomaghoz -- ez 50%-os árleszállítás, és durván 23 euróval olcsóbbra jön így ki, mint egy átlagos napon.

Bármelyiket is választjátok (megjegyezzük, mindegyik megéri), jó pár lövöldözésben, esetleg humoros pillanatban lesz részetek -- jól is jön egy kis adrenalin a punnyasztó hétvége után, hogy belerázódjunk a következő hét nehézségeibe.