• Gyere el Pécsre az Xbox One PlayIT Show-ra és a PlayIT Plusra
  • Időpont: május 13, szombat, 10:00-18:00 (Xbox One PlayIT Show), 20:00-02:00 (PlayIT Plus)
  • Helyszín: 7632 Pécs, Megyeri út 72. (a benzinkúttal szemben), EXPO Center PÉCS
  • A PlayIT Plust csak 18 éven felüliek látogathatják
  • A PlayIT Pluson a PC Guru is képviselteti magát
  • Az Xbox One PlayIT Show oldala
  • A PlayIT Plus oldala

Május 13-án, azaz most szombaton újra megrendezésre kerül a PlayIT, a helyszínt ezúttal Pécs gyönyörű városa biztosítja. Természeetsen a hagyományos show mellett ezúttal sem marad el a felnőtteknek szóló PlayIT Plus, amin a PC Guru szintén képviselteti magát.

playit-show-pecs.jpg

A délelőtt 10-től este 18 óráig tartó hagyományos Xbox One PlayIT Show-n rengeteg program várja a kicsiket és a nagyokat. Lesz egy halom játék, úgymint a Halo 5, Halo Wars 2, a FIFA 17, a Rise of the Tomb Raider, a Star Wars: Battlefront, Project Cars, Forza Horizon 3, és így tovább.

Emellett lesz Lenovo Legion Youtube Párbaj, Lenovo Legion Kupa, Cosplay Show, az esport rajongók a CS:GO-ban és a Hearthstone-ban merülhetnek el, de megcsodálhattok egy gameart szobor- és képkiállítást is, míg a mozgásra vágyókat Kinect Sports, pingpong, csocsó és kosárlabda várja. Az esemény Facebook-oldalán jelezheted a részvételedet.

Az este 20 órától éjjel 2-ig tartó PlayIT Plus az érettebb gamerek számára kínál tematikus programokat és önfeledt kikapcsolódást. Fellép Felméri Péter stand-up komikus, felidézhetitek a régi LAN-partyk hangulatát, korhatáros játékok seregét próbálhatjátok ki, és egy olyan ütős színpadi show-t élvezhették, amiről aztán mindenki mesélni fog. Az esemény Facebook-oldalát ide kattintva találjátok.

playit-plus-pecs.jpg

Jegyeket elővételben a PlayIT és a PlayIT plus honlapjain (linkek fent) vagy a helyszínen tudtok vásárolni.