Május 6-án, azaz most szombaton újra vár titeket a PlayIT, ezúttal Debrecenben és a hagyományos show mellett újra lesz a felnőtteknek szóló PlayIT Plus is, amin a PC Guru is képviselteti magát, sőt egy páros belépőt is nyerhettek rá Facebook-oldalunkon (link fent).

xbox-one-playit-show-debrecen.jpg

A délelőtt 10-től este 18 óráig tartó hagyományos Xbox One PlayIT Show-n rengeteg program várja a kicsiket és nagyokat. Lesz egy halom játék, úgymint a Halo Wars 2, a FIFA 17, a Rise of the Tomb Raider, a Star Wars: Battlefront, Project Cars, Forza Horizon 3, és így tovább.

Emellett lesz Cosplay Show, az esport rajongók a CS:GO-ban és a Hearthstone-ban merülhetnek el, de megcsodálhattok egy gamer szobor- és képkiállítást is, míg a mozgásra vágyókat Kinect Sports, pingpong, csocsó és kosárlabda várja. Az esemény Facebook-oldalán jelezheted a részvételedet.

Az este 20 órától éjjel 2-ig tartó PlayIT Plus az érettebb gamerek számára kínál tematikus programokat és önfeledt kikapcsolódást. Felidézhetitek a régi LAN-partyk hangulatát, korhatáros játékok seregét próbálhatjátok ki, és egy olyan ütős színpadi show-t élvezhették, amiről aztán mindenki mesélni fog. Az esemény Facebook-oldalát emitt találjátok.

playit-plus-debrecen.jpg

Jegyeket elővételben a PlayIT és a PlayIT plus honlapjain (linkek fent) vagy a helyszínen tudtok vásárolni.