A nagy sikerű The Boys-ból ismerős Antony Starr a denveri Fan Expo panelbeszélgetésénél vendégeskedett két kollégájával, az Ashley-t alakító Colby Minifie-jal és a Petárdát megformáló Valorie Curryvel, ahol felmerült a kérdés, hogy kinek mi a kedvenc szuperhősfilmje. Starr ugyebár a szériában Hazafit játssza, Superman szadista, pszichopata és nárcisztikus antitézisét, a színész pedig már-már perverz élvezettel hozza az infantilis karaktert, tökéletesen illeszkedve ezzel a sorozat szuperhősős mítoszrombolásának koncepciójához. Ennek fényében elvileg adná magát a dolog, hogy Starr favoritja valamelyik Superman-mozi, a klasszikus Christopher Reeve vagy esetleg a Henry Cavill-féle változat legyen (volt még egy, nem is olyan rég Brandon Routh-szal, de azt jobb örökre elfelejteni), ehhez képest emberünk meglepő választ adott a kérdésre.

Imádom az első Bosszúállókat. A legelső Bosszúállók-filmet, ami szerintem kiváló. Habár sok hatalmas sztár feltűnt a franchise-ban, de úgy érzem, hogy abban az értelemben, ahogyan elosztották őket ebben a sztoriban, ahogyan fényképezték és megrendezték ezt, rendkívül kiegyensúlyozott film volt. Mert ugye tudjuk, hogy a tendencia az, hogy az ember mindig azt akarja, hogy Robert Downey Jr. vagy Mark Ruffalo legyen a színen. Szóval remekül kiegyensúlyozták, kiváló volt” – magyarázta Starr.

maxresdefault.jpg

Emellett az a kérdés is adta magát, hogy miért nem minden idők talán legnépszerűbb és legismertebb hősének, Batmannek az egyik filmjét jelölte meg: „Mindig is szerettem Batmant. Ja, de aztán idősebb lettem, és azt mondtam, hogy de hát ő tulajdonképpen csak egy fickó a sok közül. Csak egy ürge, akinek van egy inasa, sok pénze és néhány kütyüje, de valójában nem szuperhős. Csupán egy férfi, aki denevérjelmezben rohangál pár játékszerrel, és ordít róla, hogy rengeteg pénze van” – fejtette ki Starr, aki egyúttal azt is elmondta, hogy nagyon kíváncsi arra, hogy James Gunn mit hoz majd ki az új DC Moziverzumból.

Ezen kívül még egy, a The Boys ötödik évadjával kapcsolatos ígéretre is volt idő, a színész szerint az utolsó szezont nézve nem fogjuk úgy érezni, hogy a sorozat tovább tartott a kelleténél. Igaz, hogy elég sokat kell rá várni (pontosabban nagyjából két esztendőt), de gőzerővel dolgoznak azon, hogy a befejezés méltó legyen a széria eddigi színvonalához.