A Sony tegnap megerősítette a korábban pletykaszinten felmerült God of War Saga létezését. Az előzetes elképzelések igaznak bizonyultak, s valóban egy dobozban kapjuk meg az eddig megjelent összes God of War-játékot, ezen felül pedig némi extra tartalomban is részesülünk, illetve egy hónapig ingyen használhatjuk a PlayStation Plus által kínált lehetőségeket.

A Ratchet & Clank Collectionben a sorozat PlayStation 2-re megjelent epizódjait (Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Going Commando, Ratchet & Clank: Up Your Arsenal) találjuk felújított formában, trófeákkal és 3D támogatással. Továbbá egy, a sorozat tizedik évfordulóját ünneplő avatart is kapunk, illetve korai hozzáférést a Sly Cooper: Thieves in Time demójához.

Az inFAMOUS Collection a nagy népszerűségnek örvendő, jelenleg viszont sajnos pihenőjét töltő sorozat első és második részét, illetve a Festival of Blood című vámpíros kiegészítőt tartalmazza, illetve egyéb extra küldetéseket, fejlesztéseket és ruhákat.

A csomagok mind augusztus 28-án fognak megjelenni, az árakat azonban még nem tudjuk. A Sony egyelőre csak annyit mondott, hogy 30 dollár lesz a kezdőár; ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Ratchet & Clank Collection fog ennyibe kerülni, míg a frissebb játékokat tartalmazó pakkok ennél valamivel drágábbak lesznek.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja