• Ellátmánnyal segíti dolgozóit a Blizzard és a Paradox
  • A Sega is bejelentette, hogy már otthonról dolgoznak

Az elmúlt hetekben sorra jelentették be a cégek, hogy átállnak otthoni munkavégzésre a koronavírus-járvány következtében, nemrég pedig újabb nagy videojáték-kiadó állt be a sorba, miután a Sega is kihirdette, hogy a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében mostantól mindenki otthonról végzi a feladatait.

Egyes kiadók komoly támogatással is segítik az alkalmazottakat, legyen szó lelkiről, mint például a Ubisoft esetében, vagy éppen kézzel fogható segítségről, mint ahogy azt a Blizzard Entertainment vagy a Paradox Interactive teszi, ők ugyanis hasznos holmikkal teli csomagokkal látják el a dolgozókat.

A Blizzard az irvine-i főhadiszállása parkolójában állított fel egy autós átvevőpontot, ahol wc-papírt, szappant és papírtörlőt tartalmazó csomagokat vehetnek át a dolgozók, de már az austini részlegnél is hasonló intézkedések kezdődtek, és vizsgálják a lehetőséget a többi régióra vonatkozóan is.

A Paradox még ennél is kevesebb volt, a stockholmi kiadó ugyanis házhoz küldte dolgozóinak a szeretetcsomagot, amiben nemcsak tisztálkodási szerek voltak, hanem egy kis nasi is.

A Paradox az ellátmány mellett mással is kedveskedett dolgozóinak, aki ugyanis kérte, annak házhoz szállítottak egy kényelmes irodai széket is, hogy minden adott legyen az ideális otthoni munkavégzéshez.

Támogasd te is a PC Gurut!