Nemsokára befut a mozikba az idei nyár zokszó nélkül legjobban várt filmje, a Deadpool & Rozsomák, ami könnyen lehet, hogy egyben 2024 legnagyobb durranása is lesz. Már önmagában a címszereplő páros miatt is hatalmas bizalmat szavaztak meg az alkotásnak, ám emellett a Disney sem bíz semmit sem a véletlenre: hónapok óta óriási marketingkampánnyal robog előre a Zsémbes Zsoldos harmadik mozgóképes kalandja a bemutatóig, amelynek egyik legérdekesebb és legizgalmasabb eleme, hogy a film tele lesz régi Marvel-mozikból ismerős karakterek cameóival, akik közül párat már nyilvánosságra hoztak. Annyi bizonyos, Jennifer Garner visszatér Elektra Nachios (Daredevil – A Fenegyerek), Aaron Stanford pedig Pryo (X-Men 2, X-Men: Az ellenállás vége) szerepében, továbbá beköszön Varangy, Lady Deathstrike, Azazel, és egy teaser trailerből kiderült, hogy Tyler Mane is újra Kardfog bőrébe bújik (vele utoljára a 2000-es X-Men – A kívülállókban találkozhattunk).

Természetesen rengeteg pletyka született a további figurák feltűnéséről, de a szakemberek kínosan ügyelnek arra, hogy a premierig titokban tartsák őket, és a moziban ülve se maradjunk meglepetések nélkül. Ehhez képest most maga Ryan Reynolds és a film rendezője, Shawn Levy tett egy homályos utalást a Deadpool 3 egyik lehetséges cameójára egy nemrég tartott sajtótájékoztatón:

Igen, nem másról, mint magáról Károly királyról van szó! Az elmélet azon okból kifolyólag szabadult el, hogy a Deadpool & Rozsomákot nagyrészt az Egyesült Királyságban forgatták, és ez már bőven elég volt ahhoz, hogy beinduljon a szokásos teóriagyártás, amit most Reynolds és Levy is meglovagolt. „Az emberek Károly királyról is elkezdtek pletykálni. Úgy van! Aztán ennek hatására egyből összenéztünk Levy-vel: ’Vajon össze tudnánk ezt hozni?’” – kezdett bele Reynolds, melyre Levy rögtön rákontrázott: „Valóban volt egy ilyen beszélgetésünk, ami ez alapján az igencsak furcsa pletyka alapján született. De most sem megcáfolni, sem pedig megerősíteni nem fogjuk, hogy tettünk-e valamit a megvalósítása érdekében.