Reneszánszukat a verekedős játékok, David Sirlin pedig egy olyan programot akar megalkotni, amit nemcsak a stílus rajongói, de az újoncok is egyaránt élvezhetnek. Ehhez kéri a szakember a közönség segítségét, a Figen 500 ezer dollárt akar összegyűjteni a Fantasy Strike címet viselő alkotásának. David állítja, hogy a Street Fighter, a Smash Bros és a Killer Instinct legjobb elemeit gyűjtötte egybe a Fantasy Strike tervezésekor.

"A Fantasy Strike könnyen játszható program lesz, de nem fog hiányozni belőle a stratégiai mélység. így a stílust nem ismerők is élvezni fogják a programot. Azokat is egyesíti, akik különböző verekedős címekkel töltik a szabadidejüket, és nem tudnak egy normális meccset összehozni. A programban jelenleg 8 karakter és négy küzdőtér van, de lesz még több is. A Fig kampány után közvetlenül elérhető lesz az árkád, a local versus, és az online játékmód, és a premierre továbbiakat tervezünk hozzáadni." -- olvasható a sajtóközleményben, amit David Sirlin adott ki.

Egyelőre valamivel több, mint 34 ezer dollárt kapott a program, de a kampányból még 45 nap hátravan. Alább látható egy gameplay-videó, nektek hogy tetszik?