A videó megtekintéséhez erős angol nyelvtudás szükségeltetik, de azok se bánkódjanak, akik nem rendelkeznek ilyennel, hiszen exkluzív képeket és jeleneteket láthatnak a legújabb játékokból, s pár mondatban én is igyekszem összefoglalni a videón látottakat.

Elsőként Gabe Newell a Valve főhadiszállásán nyilatkozik eddigi játékaik sikereiről, és a Half Life 2: Episode Three is szóba kerül. A Portal 2 készítésén szorgoskodó interjúalanyok minden feltett kérdésre csak egy sejtelmes mosollyal válaszolnak, viszont a játék esetleges kooperatív vagy többjátékos módjára egy biztató "lehetséges" választ kapunk. Ezután elképesztő videókat láthatunk az érkező Gran Turismo 5  Prologue-ból, mely fotorealisztikus grafikájával überel minden eddigi autós játékot - pedig csak az előfutára lesz a sorozat ötödik részének. A gyorshírek között jeleneteket láthatunk a májusban PC-re is érkező Mass Effectből, majd a legfrissebb zombis őrületből, a Left 4 Deadből nézhetünk nagyon is bíztató képsorokat. Az összefoglalóban szó esik a Team Fortress 2 legújabb pályájáról, s egy berepülő kamera segítségével be is járjuk az új harctér egy részét. A következő pár percben a Lego Batman: The Video Game-be (melyről következő lapszámunkban bővebben is olvashattok) nyerhetünk bepillantást egy kedvcsináló videó erejéig, melyben bemutatják a játék főbb szereplőit Batmantől kezdve egészen Jokerig.


A beágyazott videó csak jelzés értékű, mivel csak a hivatalos oldalról tekinthetitek meg a műsort! Katt a videóablak linkjére!



Reméljük tetszett az eheti összeállítás a játékipar legfontosabb eseményeiről és érkező nagyágyúiról. Jövő hétvégén egy hasonló összefoglalóval várunk titeket!