A State of Play-en igazán nagy meglepetést egyedül a Ghost of Yotei jelentett, de ez nem jelenti azt, hogy ne kaptunk volna még kellemes híreket: ott van pl. a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered. És a PS Plus új érkezői is ebbe a kategóriába esnek: a The Last of Us Part 1 szeptember 26-tól válik elérhetővé PS Plus Extra és Premium előfizetők számára. És ez még nem minden! PS Plus Premium előfizetők ugyanis még idén megkapják majd a Dino Crisis-t és a Blood Omen: Legacy of Kain-t is! 

Na de mi ez a sokféle PS Plus csomag? Van ugyebár az alap, ami Essential néven fut, ennek segítségével lehet multis játékokat tolni, és havonta 3-4 játékot "ingyen" behúzni (ugye addig érhetők el, amíg az előfizetés is megvan). Az Extra csomagban ezeken felül már megjelenik a Játékkatalógus és a Ubisoft+ Classics is, amivel rengeteg címhez kapunk hozzáférést, a Premiumhoz pedig a Klasszikusok katalógus, Próbaverziók és PS5 felhőalapú streamelés is jár. 

A fent említett játékokhoz tehát minden Premium előfizető hozzáfér majd, illetve a The Last of Us Part 1-hez az Extra előfizetők is. Mit szóltok?