Tajvanban működik a Next Media, melynek úgymond szakterülete, hogy villámgyorsan készítenek animációs híradásokat aktuális eseményekről -- ám az, hogy ilyen gyorsan kell dolgozni a minőség rovására megy, s az illusztrációk is inkább bizarrak, mint tényszerűek. Igaz, éppen ezért szeretjük a Next Mediát, mert senki más nem tud ilyen rettenetes, de végtelenül vicces videókat készíteni. Természetesen a szerkesztőség a hónap híréről, a PlayStation 4 bemutatójáról sem feledkezett meg.

Maga a PlayStation-bemutató egyébként közel két óra hosszú volt, de aki kíváncsi a lényegre az elolvashatja az összefoglalónkat megnézheti a VideoGamer egyszerűen tökéletes rövidített változatát, utána pedig nagyon ajánlom a Gamespot videóját is, amiben a felesleges marketingmaszlagot számolták össze. Figyelem: az elvakult Sony-fanboyokat mindez valószínűleg mélységesen meg fogja sérteni!

A Bungie emberei nem tudták, hogy mit csináljanak a kezeikkel a Destiny bemutatója során.

Érdekességek a hétvégére -- szexi is tud lenni a nanoruha

Azt hiszem, azt mindannyian nagyon jól tudjunk, hogy egy szép nővel gyakorlatilag bármit el lehet adni, legyen az autó, sör, vagy éppen egy játék. Erre az örök értékű marketingtaktikára alapozva az EA megbízásából a napokban egy nagyon figyelemfelkeltő reklám jelent meg a brit The Sun napilap egyik hasábján. A képeken Ashley Roberts szerepel, aki egy nanoruha testfestést kapott a Crysis 3 megjelenésének apropóján -- az egyszer biztos, hogy erre még az is felfigyelt, akit egyébkén hidegen hagynak a Crytek játékai.

Érdekességek a hétvégére -- szexi is tud lenni a nanoruhaÉrdekességek a hétvégére -- szexi is tud lenni a nanoruha

Ebben a rovatban igyekszek elsősorban a vicces és érdekes eseményekre koncentrálni, de Onur Gonullu esete mellett nem szabad elmenni. A történet a bevezető ellenére nem igazán szomorú, csak egy jó példa arra, hogy meg kell találni az egyensúlyt az életében, ami néha egy szeretett, hosszú ideig űzött hobbi végét jelenti -- Onur az elmúlt öt évben több mint 6000 dollárt költött régi játékokra és konzolokra, most azonban megházasodik, s inkább a családjára fordítja az idejét. Az 550 játékból és 20 konzolból álló gyűjteményét 4200 dollár értékben szeretné elárverezni, a pénzből pedig a családi házukat szeretnék befejezni.

Kollekció

A drogok rosszak. Ezt senkinek sem kell mondani, a Final Fantasy világában azonban úgy látszik, van egy sokkal veszélyesebb dolog is, mint holmi tudatmódosító szer -- mégpedig a Phoenix Down. Az alábbi videóban minden fontos információt megtudhatnak az aggódó szülők erről az egyre jobban terjedő szenvedélyről.

Josh Summana a nagy sikerű The Villains kollekciója után, most egy újabb munkának lát neki, s stílusosan most pár ikonikus hőst rajzol meg. A sorban a harmadik Super Mario, melynek elkészítését -- akárcsak a Donkey Kong digitális festményt -- videóban mutatja be.

És ha már szóba került a bajszos vízvezeték-szerelő: Brandon Laatsch barátai segítségével, 50 napnyi munkával elkészítette a legendás játék zárófejezetét -- 3D-ben, belső nézetből. Íme:

Valentin-napon jelent meg a Brutal Doom v18. A mod célja, hogy a klasszikus Doom lehető legvéresebb és legbrutálisabb énjét hozza ki, hogy végeredményben egy olyan játékot kapjunk, amit annak idején nem csak a boltokból tiltottak volna ki, hanem egyenes a Föld bolygóról is. Akit mindez érdekel, és vérben ázó nosztalgiára vágyik, az erről az oldalról töltheti le a mindössze 17 MB-ot nyomó csomagot.

És ha már ilyen szépen szóba jött a szerelmesek napja, akkor itt van még egy (ígérem, az utolsó) üdvözlőkártya, ezúttal a Valve atyaúristenétől.

Érdekességek a hétvégére -- szexi is tud lenni a nanoruha