Érdekességek a hétvégére rovatunkban az elmúlt hét nap hírértéket nem tartalmazó, de szórakoztató, lenyűgöző vagy éppen vicces apróságairól (videók, képek, történetek) emlékezünk meg, a teljesség igénye nélkül.

A hét videója

Nem titok, hogy nagy kedvencem az XboxAhoy, vagyis az Ahoy YouTube csatorna, hiszen nem is egyszer volt már a hét videója egyik vagy másik munkája. Ezzel persze veszélyeztetem a változatosságot, de nem tudok egyszerűen mást csinálni, ugyanis hihetetlenül igényes, informatív videókat készít, amiket öröm nézni és hallgatni.

Emberünk ezúttal a grafika fejlődését vette át, mégpedig egy egészen részletes, ötrészes sorozat keretében, az ősidőktől egészen napjainkig bemutatva, hogyan fejlődött és lett egyre gazdagabb a programok látványvilága. 

Újabb hét, és újabb Man at Arms videó. A csapat ezúttal egy klasszikus játékot, a Legend of Zelda: Majora's Masket vette elő, s készítették el a fierce deity kardot, aminek az a különlegessége, hogy lényegében két kard, csavart formában.

Újra megjelent a GTA 5, ami azt jelenti, hogy ismét elárasztottak minket a rajongói videók. Itt van például ez, amiben Blaine County vízi világát ismerhetjük meg egy rövid dokumentumfilmnek köszönhetően.

Itt van még egy GTA 5 videó, de ez már jóval izgalmasabb, ebből ugyanis az derül ki, hogyan lehet egy BMX-szel elugrani a térkép egyik végéből a másikba.

Legendásan jó katona Snake, s most kiderült az egyik harctéri trükkje.

A Daft Punk találkozott a Destinyvel, a végeredmény pedig tökéletes. DLC-t ebből!

daft-punk-destiny.jpgKattints!