A 2021-es Mortal Kombat-film a pandémia kellős közepén kivételesen nagy sikert aratott, még annak ellenére is, hogy a videojáték hardcore rajongói nem voltak vele teljes mértékben elégedettek. Így természetesen érkezik a folytatás, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak, a premierre pedig 2025. október 24-én számíthatunk – a Jaxet alakító Mehcad Brooks szerint nem kevesebb, mint összesen 27 harcjelenettel. A színész a ScreenRantnek árulta el, hogy pontosan mennyi bunyó kap majd helyet a Mortal Kombat 2-ben, és ez alapján jócskán rálicitálnak az előd számaira, amelyben „csak” 17 harcjelenetet láthattunk.

medium-c8edfe43194319e18f55b7d6e547539e.jpg

Jax a véremben van. Imádom őt. Értem a karaktert. Nagyszerű fickó. Ebben a filmben pedig még közelebbről megismerhetitek Jax személyiségét, még többet kaptok a humorából, meg abból is, amiben hisz, és hát lesz pár nagyon-nagyon menő harc is benne. 27 összecsapás szerepel a filmben, és bizony nagyon keményen dolgozunk azért, hogy ezek ütősek legyenek. Volt egy hihetetlen jó csapatunk, beleértve a producert, Todd Garnert, Simon McQuiod rendezőt és E. Bennett Walsh producert. Sőt mi több, a szakma legjobb kaszkadőr- és harckoreográfus csapatát nyertük meg. Az emberek úgy fogják érezni, hogy ez olyasvalami, amit eddig még nem láttak, büszke is vagyok rá, hogy ennek a részese lehetek.

A kissé megkésett folytatás tehát jövő ősszel érkezik, a főszerepekben Brooks mellett Karl Urbant, Lewis Tant, Jessica McNamee-t, Aszano Tadanobut, Ludi Ling, Chin Hant, Tati Gabrielle-t és Adeline Rudolph-ot láthatjuk.

Képek forrása: Screenrant