• Jövőre érkezik a Die by the Blade
  • Ez egy egy az egy elleni kardpárbajokra kihegyezett akciójáték
  • Melyet olyan klasszikusok inspiráltak, mint a Bushido Blade

Igazi mesterévé váltál már az egy az egy elleni kardpárbajoknak a Ghost of Tsushimában, és a mongol vezérek felaprítása nem jelent már számodra semmilyen kihívást? Akkor a frissen bejelentett Die by the Blade lesz a te játékod! A Triple Hill Interactive alkotása ugyanis pont azt nyújtja nekünk, amit már a címe alapján is várnánk: egy kőkemény, egy az egy elleni küzdelmekre kihegyezett akciójátékot, ahol minden hibánk végzetes lehet.

die-by-the-blade-bejelentes-02.jpg

A Die by the Blade fejlesztői ugyanis teljes egészében elhagyták az életerő csíkokat, helyette pedig a maximális realizmusra törekedtek játékuk megalkotásakor. Ennek megfelelően minden csapás halálos, ha pedig elvétünk egy blokkot vagy rossz ütemben támadunk, egy pillanat alatt a fűbe haraphatunk. Cserébe természetesen az ellenfelek sem húzzák tovább egy találatnál, így a fesztültség és az izgalom minden párbajban garantált.

A Die by the Blade a tervek szerint 2021-ben érkezik majd PC-re és konzolokra, azonban a tervezők előtte még egy Kickstarter kampányt is terveznek 2020 októberében, így ha valakinek megtetszett a koncepció, már idén is támogathatja a munkájukat.