• Augusztus 27. és 30. között rendezik a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivált
  • FIFA, Valorant és CS:GO lesz a négy nap programja

A koronavírus-járvány miatt sajnos nem az élő eseményekről szólt eddig az idei esztendő, most hétvégén azonban megtörik a jég, jön ugyanis a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál, ahol a résztvevő játékosok és csapatok nem online, hanem szemtől szemben, a Puskás Arénában mérik majd össze tudásukat egymással.

tippmixpro-magyar-esport-fesztival.jpg

Az élő program augusztus 27-én, csütörtökön startol, amikor is a FIFA 20 Omen by HP verseny első felvonását rendezik majd Xbox One-on, ahol a döntőbe kvalifikált négyes (Gogetinho, MartinoMilano, KondakorKevin98 és Boreszka95) és a HUNESZ FIFA Masters két legjobbja (TrueGunner és Gabinho) lépnek virtuális gyepre. Pénteken pedig jönnek a PS4-esek, ahol a két meghívott (Chris_Maj és TooFrez) mellé szintén négyen (JordanBeast15, BroChris, HorvathG és gerikee199377) csatlakoztak a selejtezők után.

Szombaton már nemcsak kapura, hanem egymásra is lövöldöznek a játékosok, jön ugyanis a Republic of Gamers Valorant Kupa, ahol a Team Plague és az Ipon Team Horizon Reapers csapnak majd össze a fináléban. Vasárnap pedig a CS:GO zárja a rendezvényt, melynek döntőjében a Kamiontopmodell és az Ötös csapata küzdenek majd meg egymással.

A versenyekről természetesen élő közvetítés is lesz, méghozzá az Esport3tv Twitch csatornán, minden nap 16:10-es (vasárnap 16 órás) kezdéssel.