Kérjük jelentkezz be!

Akár vonatot is vezethetünk a Call of Duty: Warzone 2.0 legújabb pályáján

A tegnapi bemutató során számos új infóval lettek gazdagabbak a rajongók, pláne a battle royale játékmódot és a nyílt világgal érkező Zombies-t illetően.
  • Bemutatkozott a Call of Duty: Warzone 2.0 új pályája
  • Ami a Urzikstan névre hallgat, és még vonatot is vezethetünk rajra
  • Emellett a Zombies is kapott egy kedvcsinálót
  • Ami immáron nyílt világot kínál a játékosoknak

Ahogy azt az Activision már jó előre beharangozta, tegnap zajlott le a Call of Duty Next bemutató, melynek keretében leleplezésre került a Warzone 2.0 legújabb terepe, valamint a Zombies-ból is kaptunk egy rövidke kedvcsinálót. A battle royale mókának (valamint a Plundernek) az Urzikstan nevezetű pálya (ez a név egyébként a 2019-es Modern Warfare-ben tűnt fel először) fog otthont adni hamarosan, ami a képsorok alapján egy városi területet takar, tehát relatíve kevés az olyan nyílt rész, ahol pillanatok alatt egy mesterlövész célkeresztjébe kerülhetünk. Ennek ellenére több új módja is lesz majd annak, hogy leküzdjük a távolságokat, hiszen bemutatkozik például a franchise első vezetehető vonata (ami persze közel sem sebezhetetlen), de emellett vízszintes kötélpályákat is kapunk, melyekkel pillanatok alatt megtörténhet a helyváltoztatás. 

Az új térkép mellett néhány visszatérő mechanikát is leleplezett a kiadó, így például újra meg tudjuk majd szakítani a becsúszást, de az ADS is lehetővé válik csúszkálás közben, emellett pedig régi ismerősként köszönthetjük a minitérképen megjelenő piros pontokat. További jó hír, hogy a Vondel és az Ashika Island pálya is elérhetővé válik a Resurgence játékmódban. Az új terület a november 10-én érkező Modern Warfare 3 első szezonjában fog debütálni decemberben. Emellett természetesen az immár nyílt világgal érkező Zombies is kapott egy kicsivel több mint kétperces kedvcsinálót, amelyben a mezei élőhalottak mellett a táposabb ellenfelek is bemutatkoztak, ahogy sokszor látott fegyverekből és eszközökből sincs hiány. Egyelőre még kérdéses, hogy az évek óta (szinte) változatlan játékmód rajongói miként fogadják majd a paradigmaváltást, kooperatív módban mindenesetre kifejezetten szórakoztatónak ígérkezik a kergetőzés, meglátjuk, hogy a gyakorlatban is képes lesz-e lekötni az embert.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!

Támogass minket!