2020 novemberében derült ki, hogy James Bond-játékon dolgozik a Hitman-szériával ismertté vált IO Interactive (egyébként a Kane and Lynch is a csapat nevéhez fűződik), a jelenleg Project 007 néven futó alkotásról viszont azóta sem tudhattunk meg érdemi információt azon túlmenően, hogy egy teljesen eredeti sztorit fog bemutatni, amelyben láthatjuk, miként érdemli ki a 00-ás rangot a világ legismertebb titkosügynöke. Az eredettörténet jelleg önmagában nézve is elég sok izgalmat tartogat, az alkotók pedig letettek már az asztalra néhány kimagasló produkciót, így aztán joggal lehetünk izgatottak a programmal kapcsolatban, melynek munkálatai teljesen zökkenőmentesen haladnak. 

A legutóbbi infót persze nem mi találtuk ki, hanem a stúdió vezető fejlesztője, Veronique Lallier árulta el a Games Radarnak adott interjúban, kiemelve, hogy a korábbi tapasztalatoknak hála kifejezetten gördülékenyen haladnak a munkálatok. „Ez egy nagyon menő, nagyon király projekt lesz, éppen ezért rendkívül izgatottak vagyunk miatta” – ecsetelte Lallier. „Ha megnézzük, hogy mit csináltunk a múltban a Hitmannel, a 007-es lényegében a szerves részünknek tűnik, hiszen készítettünk már történeteket ügynökökről, akik csinálnak ezt-azt. Annyira közel áll a DNS-ünkhöz, hogy teljesen zökkenőmentesen tudunk vele haladni, éppen ezért mindenki nagyon izgatott” – tette hozzá.

Tényleges újdonságot sajnos a fejlesztő értekezéséből sem tudtunk meg a Project 007 kapcsán, ám mindenképp jó hír, hogy az IO Interactive semmiféle nehézségbe nem ütközött eddig, hiszen ez is mutatja, hogy van egy vízió, amit könnyedén játékba ültethetnek a szakik. Már alig várjuk, hogy láthassuk belőle az első képkockákat, melyek végén talán egy megjelenési dátumot és egy platformlistát is kapunk.