Az egyesülés utáni Activision terveiAzt ugye mondani sem kell, hogy a Vivendinek elég csak a Blizzardot felvillantani a befektetők előtt, ők pedig, mint jól nevelt kiskutyák, kezdenek el pitizni a kiadó felé. A világhírű stúdióban készül a jelenleg már 9,3 millió előfizetővel rendelkező MMORPG, a World of Warcraft legújabb küldetéslemeze, emellett pedig minden valószínűséggel legkésőbb nyárig befut a mai napig hatalmas rajongóbázisnak örvendő űrstratégia, a Starcraft második része. No de mégis, a "bevásárláshoz" mit tesz hozzá az Activision, hogy ne ő rajtuk verjék el majd a port, ha bármi balul üt ki? Ütős válasza volt a nagy öregnek.

Először is érkezni fog a Guitar Hero  negyedik része, amelyről talán mindannyiunk kedvenc Bate-je tudna nyilatkozni, hiszen hatalmas fanatikusa a játéknak, a színes gombokból álló álgitár pedig az ő kezében halálos fegyver; jön a Call of Duty ötödik része, amelyet, mint az korábban már kiderült, nem az eredeti fejlesztőbrigád fog majd legyártani, ők tréningeznek a valódi folytatásra. Újra bevetésre kerül majd az immáron a baltaarcú Daniel Craigről formázott 007-es, James Bond (utóbbi franchise jogait 2006 májusában vásárolta meg az Activision épp az EA-tól; a játék a 2008 novemberében várható 22. Bond-filmen, a Casino Royal folytatásán alapul majd - ]{r.). Tony Hawk is újra gördeszkára pattan, hogy az egyelőre névtelen DreamWorks és Marvel címekről már ne is beszéljünk.

Ha pedig mindez nem volna elég, a Microsoft által botor módon elengedett (egész pontosan az Activision által szeptember végén borzalmas pénzért felvásárolt - ]{r.) Bizarre Creations (az Xbox 360-as sikerprogram, a Project Gotham Racing fejlesztője) is új projekten munkálkodik (amellyel a kiadó az eddigi egyik fehér foltjára, az autós versenyjátékok piacára is betörhet, ezzel is megszorongatva legnagyobb vetélytársát, az EA-t - ]{r.)... Úgy látszik, ha Warcraft és Starcraft kaliberű húzónevekkel nem is rendelkeznek az Activisionnél, igencsak komoly érveik lesznek az elkövetkezendő esztendőkben arra, hogy érdemes volt egyesülni velük...

(Alant a beharangozott folytatások már megjelent részeinek képei láthatók)