• Játék készülne az Apokalipszis most című film alapján
  • A Kickstarteren nem jött össze a pénz
  • Saját felületen folytatják a gyűjtést a fejlesztők

Nagyjából három hete számoltunk be arról, hogy a Francis Ford Coppola rendezte Apocalypse Now (Apokalipszis most) című film alapján túlélő-szerepjátékot szeretnének összehozni. A gyűjtést a Kickstarteren kezdték, azonban nem igazán akart összejönni a kitűzött minimum 900.000 dollár, az eltelt idő alatt 173.599 dollárt sikerült összekalapozni, ami a kért összeg töredéke csupán és nem valószínű, hogy a még fennmaradó kilenc nap alatt összejött volna a hiányzó mennyiség.

A gyűjtés elhasalásában a gyenge marketing és az alig valamicske képanyag is közrejátszhatott, de a készítők nem adják fel, és saját honlapjukon kezdik újra a kalapozást. A végső cél nem kicsi, 5.9 milliót szeretnének összeszedni, igaz, az adományokat még közel másfél évig várják. Okulva a hibákból, a jövőben folyamatos kapcsolatot tartanak a támogatóikkal és rendszeresen fejlesztői naplókkal jelentkeznek.

A megjelenést 2020-ra teszik, ha nem történik jelentősebb esemény, akkor legkésőbb másfél év múlva, a gyűjtés lezárultakor várhatóan visszatérünk a játékhoz egy helyzetjelentés erejéig.

apocalypse-now-2.jpg