Al Lowe-t mindenki egy kedves fickónak ismeri, de ha szórakoznak vele, akkor igenis bekeményíthet. Ez történt most is: feltűnt a Kickstarteren egy Sam Suede in Undercover Exposure című projekt, mely nehéz kalandjátékként hirdeti magát, és félmillió dollárt kér a játékosoktól, hogy megjelenhessen. A leírás szerint ez lesz "a 21. század nagy kalandja, Al Lowe és  Ken Wegrzyn tálalásában". Ránézésre nincs baj a dologgal, a 2013-as megjelenés is hihető. De ez csak az első szempillantás.



Másodjára a kalandjátékokat ismerőknek már derenghet, hogy ez a program 2006-ban került először szóba, amikor Al és Ken egy közös csapatot erősítettek, az azóta csúnyát bukott iBase-t (nem, az Apple-nek ehhez semmi köze nem volt). Al és Ken útjai szétváltak, azóta Lowe nem dolgozott a törölt projekten. Most viszont a játék feltűnt a Kickstarteren, és mint Al gyermeke próbál pénzt szerezni.

Lowe és jelenlegi üzlettársa, Paul Trowe tegnap perelte be a játék mögött álló, WiseCrack Gamesnek keresztelt brigádot, mely tulajdonképpen még mindig az iBase. Érdemes egyébként ellátogatni a csapat hivatalos oldalára: szinte mindenhol szerepel Al Lowe neve és mosolygós képe. Hogy a program megjelenhet-e így valaha, erősen kérdéses, lévén Al követeli, hogy szedjék le a Kickstarterről.