A Warhammer 40,000 franchise ráadásul mindjárt három címmel képviselteti magát. Természetesen látható lesz a szeptember 9-én (az USA-ban 6-án) érkező Space Marine, a pörgős MMORPG-nek ígérkező Dark Millenium Online, illetve a az Xbox LIVE-ra és PSN-re nyáron érkező Kill Team arcade shooter, amely afféle ügyes árukapcsolás, a játékosok ugyanis ebben megszerezhetnek egy fegyvert az űrgárdisták számára, amelyet aztán a Space Marine multiplayer módjában használhatnak fel.



A Saints Row karácsonyi szezonra várható harmadik része mellett az akciók szerelmesei a Metro 2033 folytatására is vethetnek egy pillantást -- a Metro: Last Light címre keresztelt FPS valamikor jövőre érkezik (a cikk alján megtekinthetitek az első játékképeket). Akik valami másfajta adrenalinbombára várnak, azoknak egyrészt a november 25-én megjelenő WWE '12 ajánlhatóm másrészt az UFC-franchise, mely igyekszik lefedni a mai trendeket: a jövő januárra kiírt nagykonzolos Undisputed 3 (X360, PS3) mellé már most elérhető Facebookra és iOS-re az Undisputed Fight Nation, illetve július 1-je magasságában befut a Wii-re, X360 Kinectre és PS3 Move-ra az UFC Personal Trainer is, amely egy, neves MMA edzők által összeállított fitneszprogram a mozgás szerelmeseinek.





A két igazi különlegesség a végére maradt. Az egyik a Margaretaville Online, amely ősszel debütál Facebookon és iOS-en, és amely egy trópusi környezetben játszódó 3D-s közösségi játék, melyet a legendás dalszerző és énekes, Jimmy Buffet élete és munkássága inspirált. A másik a Wii-n már tavaly bemutatkozott rajztábla, a uDraw Game Tablet X360-as és PS3-as verziója; a karácsonykor érkező kütyü mellé megkapjuk a uDraw Studio: Instant Artist és a Pictionary szoftvert is, így a művészlelkű konzolosok is kiélhetik kreativitásukat. Az alábbi videóban még a Wii-s verzió látható -- a kézügyesség és rajztudás sajnos nem része a csomagnak...