A Stranger Things még 2016-ban debütált az akkor még szárnyait bontogató Netflix streaming-platformon, és ha minden a tervek szerint megy, jövőre pont kerül Hawkins kisvárosának hátborzongató történetére. A széria készítői, Matt és Ross Duffer minden erejükkel azon szorgoskodnak, hogy méltó finálét hozzanak tető alá, azonban a Stranger Things vége után sem maradnak munka nélkül: Something Very Bad is Going to Happen munkacímmel új sorozat fejlesztésébe fognak bele, Haley Z. Boston (Rémségek tára, Vadászok, A cseresznye vadiúj íze) forgatókönyvíróval közösen.

105612404-1544465327947dufferbrothers-gettyimages-546307670.jpg

 

A Variety értesülései szerint a Duffer fivérek a vezető producerek szerepét fogják betölteni, a projekt saját gyártócégükön, az Upside Down Pictures-ön keresztül készül, amelyet „atmoszférikus horror”-ként jellemeznek, a történet pedig egy esküvő körül bonyolódik, ahol a vőlegény és a menyasszony egy héttel a lakodalom előtt rájön, hogy házasságkötésük el van átkozva. „Izgatottak vagyunk, hogy ismét együttműködhetünk álmaink partnereivel, Matt-tel, Ross-szal és Hilary Leavitt-tel, hogy egy kiszámíthatatlan és hátborzongató sztorit meséljünk el Haley egyedi, lebilincselő elképzelései szerint” – mondta a Netflix szkriptelt sorozatrészlegének alelnöke, Peter Friedlander.

Letaglózott minket Haley forgatókönyve, amikor elolvastuk. Ő egy nagy és új tehetség, aki egyedi hangot képvisel: az írása csavaros, rémisztő, vicces egyszerűen Haley-s. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy mi hozhatjuk tető alá az első saját sorozatát, és alig várjok, hogy a világ megismerje a vízióját” – kommentálták a fejleményeket a Duffer tesók.

Persze az alkotópáros most elsősorban a Stranger Things ötödik évadjára koncentrál, amelyből nemrég kaptuk meg az első ízelítőt.